Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Beauty 5 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Magnetische en LED wimpers kopen? Hier scoor je ze

Op internet zien we regelmatig te gekke beauty gadgets voorbij komen, maar dan hebben we geen idee waar we ze kunnen kopen. Een tijd geleden deelden we een filmpje van LED wimpers en we kregen destijds veel vragen over waar je ze kan kopen. Ook de magnetische wimpers waren populair.

LED wimpers kopen

Met deze LED wimpers steel je ongetwijfeld de show op ieder feest of festival. Wil jij weten waar je deze te gekke wimpers kan kopen? Dat kan bij de webshop Cheap Smoking Pipe. Hier zijn ze voor ‘maar’ €6,- te krijgen! Nog goedkoper kun je ze bij onze all-time favourite AliExpress vinden voor €1,11 per stuk – hoe kan het ook anders?

Magnetische nepwimpers

Oké, zo nieuw zijn ze niet in wimperwereld, maar dat maakt ze niet minder speciaal. Op Amazon biedt verkoper Websun namelijk een vierdelige set van 3D magnetische nepwimpers. Het goede nieuws? Ze zijn maar $7.99 – omgerekend €6,50! Voor de duidelijkheid: er zitten vier (!) in een pakje. Heaven.

gekke nepwimpers

De wimpers zijn niet alleen herbruikbaar (hallo, nog meer geld besparen) en na wat oefening makkelijk aan te brengen (wat ook nog eens tijd scheelt), maar zijn ook nog eens ongelofelijk licht. Maar hé, dat is nog niet alles. Je hebt namelijk geen lijm (ik herhaal: geen lijm!) nodig voor de wimpers. Hoe het dan werkt?

Op de wimpers zit aan beide kanten een klein magneetje. Pak twee wimpersetjes en die klik je tegen elkaar aan met je eigen wimpers ertussen. Easy peasy, hè? Niet meer prutsen met wimperlijm, maar gewoon klikken.

Waar wacht je nog op? Inslaan die wimpers! Of je ze nu koopt voor het proberen of voor een feestje; je hebt er sowieso plezier van.

Allure

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Magnetische en LED wimpers kopen? Hier scoor je ze
Sluiten