Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 6 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Reese Witherspoon heeft zojuist Legally Blonde 3 bevestigd

Het zijn vijftien lange jaren geweest sinds we Reese Witherspoon als laatst als Elle Woods konden bewonderen op tv, maar het ziet ernaar uit dat Legally Blonde 3 terugkomt. Bend and snap!

Lees de update onder dit artikel.

Legally Blonde 3

Dit moet het beste nieuws in tijden zijn. Wat hebben we Elle Woods ontzettend gemist de afgelopen jaren. Het verhaal van het overenthousiaste sorority meisje met een obsessie voor de kleur roze, die op een missie is om haar ex terug te winnen door een diploma in rechten te behalen op Harvard University, is een film waar heel veel meiden mee opgegroeid zijn.

En terwijl de lagen stof op de DVD’s van deel één en twee steeds dikker worden, is mediabedrijf MGM dichtbij het sluiten van een deal met Reese als iconische power gal in een deel drie.

Reese gaat, naast schitteren op het doek, de film met haar productiebedrijf ‘Hello Sunshine’ produceren. Tenminste, als de deal echt doorgaat. De geruchten gaan dat veel mensen van het creatieve team uit 2001 terugkomen.

De scriptschrijvers van het eerste deel van Legally Blonde, Kirsten Smith en Karen McCullah, zijn in gesprek om het derde script ook te schrijven. Wat natuurlijk betekent dat het net zo leuk en grappig wordt.

Verhaallijn

Helaas is er nog geen specifieke verhaallijn bekendgemaakt. Waarschijnlijk is het in lijn zijn met de eerste film, wat natuurlijk goed genoeg is voor ons. Reese is net zo enthousiast als wij en ze zegt absoluut haar rol van de vrolijke Elle een nieuw leven in te willen blazen met een comeback.

Reese, die nu 42 jaar is, zei in een interview met James Cordon:“I think it’d be kind of cool to see her 15 years later, like what’s she doing now? What do you think? I don’t know. But I need a good idea.”

Laten we allemaal net zo positief blijven als Elle Woods in de films is geweest en hopen dat dit snel gaat gebeuren.

*UPDATE*
Ontkurk de wijn en vier een feestje. Reese Witherspoon heeft zojuist bevestigd dat de film in de maak is.

It’s true… #LegallyBlonde3

256.3k Likes, 14.5k Comments – Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Instagram: “It’s true… #LegallyBlonde3”

Pretty52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Reese Witherspoon heeft zojuist Legally Blonde 3 bevestigd
Sluiten