Legally Blonde 3 heeft eindelijk een releasedatum en dit is alles wat je wil weten

Goed nieuws voor de fans van Legally Blonde. Elle Woods keert namelijk terug in Legally Blonde 3 in 2022. De afgelopen jaren waren er geruchten over een derde film, maar niets was nog zeker. Tot nu. De langverwachte derde Legally Blonde-film is nu eindelijk realiteit. Wij praten je bij.

We kunnen de nieuwe film bewonderen in mei 2022, dat heeft MGM Studios via Twitter bevestigd. Nog even wachten dus.

Legally Blonde 3

Het is inmiddels alweer negentien jaar geleden dat de wereld werd geïntroduceerd aan Elle Woods in de film Legally Blonde. Bijna twee decennia later is de klassieker nog steeds geliefd en dat snappen we wel door de iconische quotes, roze looks en krachtige boodschap van vrouwenemancipatie.

Niet gek dat Legally Blonde fans met spanning hebben gewacht op een derde film. Reese Witherspoon kondigde in 2018 al aan dat deel drie in de maak was. De afgelopen jaren hebben we een aantal updates gekregen over het script van de film, maar de releasedatum bleef onbekend. Na jaren gewacht te hebben is het moment eindelijk daar.

Eerdere releasedatum afgelast

Het was de bedoeling dat Legally Blonde 3 eerder dit jaar in première zou gaan. In 2019 had de derde film een ​​releasedatum van 8 mei 2020 , maar vanwege het coronavirus is het geschrapt. Nadat de releasedatum van 2020 was afgelast, werden Mindy Kaling en komedieschrijver Dan Goor aan boord gehaald om een nieuw scrip te schrijven voor het derde deel.

Mindy Kaling is een goede vriendin van Reese Witherspoon (aka Elle Woods) en de twee hebben meerdere keren samengewerkt, met name in A Wrinkle In Time en The Morning Show. Dan Goor is vooral bekend als co-creator van hitserie Brooklyn Nine-Nine .

De cast

Dat we Reese Witherspoon terug zullen zien in Legally Blonde 3 is al zeker. Wie er nog meer in de film zal spelen, is nog onduidelijk. Maar nu de film een ​​officiële releasedatum heeft, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat er binnenkort meer details zullen volgen.

Reese Witherspoon’s belangrijkste co-sterren die in de eerdere films zijn verschenen, zijn Luke Wilson als haar vriend Emmett en Jennifer Coolidge als haar bestie Paulette. Waarschijnlijk zullen we deze personages ook in het derde deel terug zien. Wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
Legally Blonde 3 heeft eindelijk een releasedatum en dit is alles wat je wil weten
Sluiten