Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Food 9 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

5x de lekkerste taartrecepten die je binnen een halfuur maakt

Helemaal leuk en aardig hoor, gezond eten. Maar eens in de zoveel tijd wil je gewoon een enorm stuk taart in je mond proppen. Zelfgemaakte taart is al helemaal lekker, maar we hebben doorgaans geen zin om uren in de keuken te staan. Deze vijf heerlijke taartrecepten heb je binnen een half uurtje op tafel staan.

Het hoeft namelijk geen uren te duren om een heerlijke taart op tafel te zetten. De originele recepten voor taartjes wil je dit weekend meteen in elkaar flansen.

Lekkere en snelle taartrecepten

Je hebt nooit een excuus nodig om een lekker taartje te eten. Nu kan je er natuurlijk voor kiezen om een kant-en-klare appeltaart te kopen bij de supermarkt, maar dat geeft toch net even iets minder voldoening. Wil jij een originele taart maken zonder uren in de keuken te staan? Probeer dan deze makkelijke en snelle recepten.

1. No-bake chocoladetaartje

Soms heb je geen zin om iets uren in de oven te laten staan voor iets lekkers. Met deze super lekkere no-bake taart hoeft dat ook helemaal niet. Voor dit originele taartrecept heb je geen oven nodig, maar hij moet wel twee uurtjes in de koelkast staan. Maar goed, dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

snelle taartrecepten

2. Nutella cheesecake

Nutella cheesecake? Uh, yes please. Het ziet er heerlijk uit en de taart heb je ook nog eens binnen no-time gemaakt. Dit heb je nodig: Nutella (duh), Digestive koekjes, ongezouten boter, stukjes hazelnoot, cream cheese en glazuursuiker. Dat betekent dus ook dat je geen godsvermogen uit hoeft te geven aan een lekkere snack, want dat vinden we vaak een beetje zonde.

snelle taartrecepten

3. Blauwe bessen taart

Krijg jij het nog voor elkaar om pasta pesto te verpesten in de keuken? Geen paniek. Ook jij kan deze makkelijke taart in elkaar flansen. Binnen een half uurtje is de taart met bessen gemaakt en na nog een half uurtje in de oven is ‘ie helemaal klaar. Je moet wel aardig wat ingrediënten in huis halen, maar dat is het helemaal waard.

snelle taartrecepten

4. Aardbei yoghurt taart

Je zou het niet zeggen, maar dit toetje is binnen een half uurtje gemaakt. Combineer mascarpone, Griekse yoghurt, aardbeien en deeg van koekjes en je hebt dit mega lekkere taartje. Wij weten wel wat we dit weekend gaan maken.

snelle taartrecepten

5. No-bake S’mores taartje

Waarom je dit toetje wil maken binnenkort hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Kijk even naar dit gerechtje, hoe lekker ziet dit eruit?! Het chille aan dit makkelijke recept is dat je wederom geen oven nodig hebt om het te maken. Je hebt hier maar zes ingrediënten voor nodig en het is zo gemaakt. Kijk, daar worden we blij van.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5x de lekkerste taartrecepten die je binnen een halfuur maakt
Sluiten