Dit zijn de 5 lekkerste damesparfums voor de lente en zomer

De lente is in zicht, aanstaande zondag is ons favoriete seizoen officieel een feit. En omdat we de zon, zingende vogels en volle bloemenvelden al bijna kunnen ruiken, is het tijd om de lekkerste parfums voor het seizoen op een rij te zetten. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe geur die je krachtig laat voelen.

Want: onderschat nooit de kracht van een parfum.

1. On The Beach – Louis Vuitton


Het vijfde Parfum de Cologne van Louis Vuitton is een ode aan zonnige dagen op het strand. De geur doet denken aan de zon, de golven van de zee en de warmte van zand op de huid. Alleen de flacon van deze parfum doet ons al denken aan de zomer.

damesparfums lente
Louis Vuitton

2. Miss Dior Rose ‘N Roses – Dior


“Creëer een parfum dat naar de liefde ruikt”, zei Christian Dior ooit. Miss Dior is een ode aan liefde en vrouwelijkheid. De combinatie van rozen, bergamot en musk maakt de nieuwe Miss Dior Rose ‘N Roses een fijne geur voor de lente. Op zoek naar de geur van verse bloemblaadjes? This is the one.

Dior

3. Orph̩on Eau de Parfum Рdiptyque


Orphéon van diptyque is een parfum geïnspireerd op de bar naast de eerste diptyque-boetiek, ter ere van de plek waar de vriendschap van de oprichters ontstond. Parfumeur Olivier Pescheux besloot de sfeer na te bootsen in een geur wat resulteerde in een combinatie van jeneverbes, jasmijn en basisnoten van ceder, poederachtige noten en tonkaboon.

diptyque

4. N°5 – CHANEL


Van Marilyn Monroe tot Andy Warhol, N°5 van CHANEL is een iconisch parfum. De geur bestaat 100 jaar en is nog steeds even relevant en geliefd door vrouwen over de hele wereld. N°5 doet denken aan een poederig, bloemig boeket en is mythisch en tijdloos. De perfecte geur voor komende lente (en eigenlijk altijd) als je het ons vraagt.

CHANEL

5. Beach Walk – Maison Margiela


Een geur die ons doet denken aan een wandeling langs de zee met je voeten in het warme, vochtige zand is Beach Walk van Maison Margiela. Deze parfum heeft het aroma van een zonnige zomerdag en dat is natuurlijk alles waar we naar verlangen.

parfums lente dames
Maison Margiela
Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 lekkerste damesparfums voor de lente en zomer
Sluiten