Bente De Bruin
Bente De Bruin Entertainment 25 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Lena Dunham wil nooit meer gephotoshopt worden en begint goed met lingeriecampagne

Er zijn een heleboel celebrities die geen moeite hebben met een beetje photoshop hier en daar voor strakkere billen en grotere borsten. Lena Dunham is er echter helemaal klaar mee, nadat ze in een fotoshoot voor het Spaanse blad Tentaciones haar eigen lichaam niet meer terug herkende.

Awkward genoeg bleek dat Tentaciones helemaal niet zo veel had gephotoshopt en deelde de onbewerkte en de bewerkte foto’s met Lena. Door dit misverstand heeft Lena besloten dat er nooit meer een foto van haar lichaam geretoucheerd mag worden. “I don’t recognise my own fucking body anymore and that’s a problem.”

Lena maakt haar woorden gelijk waar door samen met mede Girls-actrice Jemima Kirke een lingeriecampagne te doen voor het merk Lonely. Lonely maakt nooit gebruik van Photoshop en het merk aspireert dan ook om vrouwen op een andere manier vast te leggen dan waarop we vrouwen normaal in de media zien. Gewoon zoals vrouwen er in het echte leven uit zien dus; zónder photoshop.

“Instead of being objectified, the women who participate in these campaigns – in this case, Lena and Jemima – are empowered and exhibit real beauty that will hopefully help women everywhere feel a little more liberated.” Bekijk hieronder de foto’s.

Wij kunnen alleen maar zeggen dat dit een hele goede start is van Lena’s statement. Meer zien van Lena Dunham? Op haar Instagram deelt ze ook foto’s waarvoor ze absoluut geen moeite doet om een vetrolletje hier en daar of wallen onder haar ogen te verbergen. You go girl!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lena Dunham wil nooit meer gephotoshopt worden en begint goed met lingeriecampagne
Sluiten