Aha! Dit zijn dus de inimini lengtes van Kim Kardashian en haar zussen

Dat de Kardashian-zusjes niet al te lang zijn, dat wist je vast al. Het is natuurlijk niet voor niets dat Kim en Kourtney negen van de tien keer torenhoge naaldhakken dragen. Maar wat is nou eigenlijk de precieze lengte van Kim Kardashian? Is ze écht zo klein, of lijkt het maar zo?

Wat is de lengte van Kim Kardashian?

Ja, Kim Kardashian is echt heel klein, namelijk 1,59 meter. Dat is maar liefst tien centimeter kleiner dan de gemiddelde lengte van Nederlandse vrouwen, die gemiddeld 1,69 meter lang zijn.

kim kardashian lengte

Wie is de kleinste Kardashian?

Geloof het of niet, maar met haar lengte van 1,59 meter is Kim Kardashian niet eens de kleinste Kardashian. Oudste zus Kourtney is namelijk nóg een stuk kleiner. Met haar 1,52 meter is zij de kleinste Kardashian die er rondloopt. Best grappig, want ze is ook de oudste zus. Khloé Kardashian is van het drietal zusjes het langste, zij is namelijk 1,77 meter.

kim kardashian lengte kourtney

Wie is de langste Kardashian?

De langste persoon binnen de Kardashian-familie is  – zoals te verwachten – Kendall Jenner. Zij torent met haar 1,79 ver boven haar oudere zussen uit. Het is daarom ook geen vreemde keus dat zij voor een modellencarrière heeft gekozen. Haar jongere zusje Kylie Jenner valt overal lekker tussenin. Zij is 1,68 meter, en daarmee precies even lang als mama Kris Jenner.

kendall jenner kim kardashian lengte

Waarom zijn de Kardashians zo klein?

Voor ons Nederlanders zijn de Kardashian-zusjes inderdaad behoorlijk aan de kleine kant. Toch zitten ze voor Amerikaanse maatstaven behoorlijk rond het gemiddelde. De Amerikaanse vrouw is gemiddeld namelijk maar zo’n 1,62 meter lang. Toch is het ergens vreemd dat de zusjes zo ‘klein’ zijn. Kris Jenner is namelijk met haar 1,68 meter al aan de lange kant voor Amerikaanse vrouwen. Wel zou het een verklaring kunnen zijn dat Robert Kardashian, de vader van de Kardashian-zussen, niet al te lang was. Als we foto’s van hem en Kourtney naast elkaar bekijken, is te zien dat hij niet heel veel langer dan zijn dochter is.

robert kim kardashian lengte

Alles, maar dan ook alles wat je wilt weten over Kim Kardashian

Reageer op artikel:
Aha! Dit zijn dus de inimini lengtes van Kim Kardashian en haar zussen
Sluiten