Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Fashion 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze jas is weer razend populair: zo draag je een boxy biker jacket anno 2023

Wie houdt er nu niet van een goede leren jas? De biker jackets zijn altijd al in de mode geweest, maar dit jaar zien we ze weer in geuren en kleuren het straatbeeld overnemen. Het is een ultieme must in de kledingkast, maar soms zien we even niet hoe we deze jassen op de beste manier kunnen stijlen. Met de combinaties die wij voor je onder elkaar hebben gezet kan je bijna niet de plak mis slaan.

The Matrix is er niks bij.

Biker jackets

Biker jackets worden gezien als een van de meest tijdloze kledingstukken die je in de kast kan hebben hangen. Het is een staple die je over bijna iedere outfit kan dragen en er keer op keer weer op en top uitziet. Dit jaar zijn er dan ook tal aan trends waar je het leren jasje mee kan combineren.

Lange jurk eronder

De maxi jurken en lange rokken zijn weer razend populair geworden dit jaar. Daarnaast staan ze ook nog eens ontzettend goed onder een leren jasje. Hou de jas wat meer aan de korte kant om de middel te accentueren of gooi juist een langere eroverheen voor een dramatisch effect.

biker jacket leer
Paris Fashion Week F/W 2023, Streetstyle, Paris, France – 10 Mar 2023

The baggy jeans

Een biker jacket en baggy jeans is een goddelijke combinatie. Ook al worden beide stoffen niet per direct als comfortabel gezien, zit je met oversized items altijd goed. Matilda Djerf zien we vaak deze combinatie dragen en langzaam maar zeker beginnen steeds meer mensen een voorbeeld hieraan te nemen.

biker jacket

Kort en pittig

Hailey Bieber showt de crème de la crème van deze combinatie: een oversized leren jas met een kort jurkje of rok eronder. De combinatie is sexy en gewaagd, maar heeft door de jas nog steeds iets nonchalants.

Leer op leer

Hoe meer leer, des te beter: met leer op leer kun je zo uit The Matrix Saga stappen. Vooral met wat kouder weer is dit ideaal en hoef je ook nog eens niet na te denken over of iets wel of niet matcht.
biker jacket

Roze is dé kleur van aankomende zomer en hier shop je de leukste items

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.