Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 11 okt 2020

Van Megan Markle tot Sophie Turner – Iedereen draagt leren broeken en hier shop je de mooiste

Nu we moeten accepteren dat de herfst echt begonnen is, is het ook tijd voor een nieuwe garderobe. Zwierige rokjes eruit, lange broeken erin. Lange leren broeken om precies te zijn, want leren broeken zijn de trend van dit najaar. Iedereen draagt ze en wij zetten alvast de mooiste exemplaren op een rijtje.

Eind september postte modeontwerper Tan France een foto in leren broek, met daaronder de tekst ‘It’s almost leather weather. Sweater weather’s sluttier friend’. En ja, daar heeft hij helemaal gelijk in. Het is tijd om die leren lappen uit de kast te halen.

Leren broeken zijn dé trend van dit najaar

Megan Markle droeg afgelopen week twee keer een leren broek, Sophie Turner werd gespot in een wijde leren pantalon en tientallen influencers droegen een soortgelijke outfit naar de Fashion Weeks. Kortom, het is tijd dat we deze trend omarmen.

Als je naar de front rows van afgelopen Fashion Weeks kijkt, dan zie je dat we dit jaar gaan voor wijdere broeken. Heerlijk, want weet je nog hoe moeilijk je een strakke leren broek weer omhoog krijgt na het plassen? Just saying. 

Het mooie aan deze trend is dat het iedere outfit extra dimensie geeft. Door te spelen met verschillende structuren, waaronder dus leer, til jij jouw outfit naar een hoger niveau. Draag de leren broek bijvoorbeeld met een oversized shirt, een dikke trui of een masculine blazer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De mooiste leren broeken op een rijtje

We zijn zo vrij geweest om alvast de mooiste exemplaren voor je uit te zoeken, zodat jij ze alleen nog hoeft te bestellen. De broeken zijn er in alle soorten en maten, dus letterlijk iedereen kan meedoen aan deze trend.

1. H&M enkellange leren broek – €249

2. H&M wijde broek van imitatieleer – €29,99

3. Missguided baggy broek van imitatieleer – €34

4. Missguided joggers van imitatieleer – €22

5. Zara culotte van imitatieleer – €39,95

Dit artikel makkelijker terugvinden? Bewaar het op Pinterest.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Grazia Daily

Reageer op artikel:
Van Megan Markle tot Sophie Turner – Iedereen draagt leren broeken en hier shop je de mooiste
Sluiten