Merry Christmas – Dit zijn de leukste activiteiten om te doen thuis tijdens de feestdagen

It’s the most wonderful time of the year. We hebben lang gewacht, maar kerst is eindelijk hier. De feestdagen zijn anders dan normaal, maar dat betekent niet dat het saai hoeft te zijn. Geen idee wat je thuis kunt doen? We got you. Wij hebben zeven feestelijke dingen die je thuis kunt doen op een rij gezet.

Met onderstaande ideeën kun je alsnog kerst vieren met je dierbaren, zonder de huidige maatregelen te breken.

Feestelijke dingen die je thuis kunt doen tijdens kerst

Of je nu de feestdagen alleen doorbrengt of last-minute een virtueel feestje hebt, er is geen excuus om niet in de feeststemming te zijn. Kijk een heleboel kerstfilms op Netflix in je kerstpyjama of bak de lekkerste dingen DIY trends op TikTok. Wat je ook besluit te gaan doen met de feestdagen, met deze dingen verveel je je in ieder geval geen moment.

1. Bak wat feestelijks

Kersttaarten, cupcakes, koekjes, gebakjes, brood, snoep: dit is het moment om je feestelijke baking game te starten. Stof het oude kerstkookboek af, zoek online naar recepten of voor de meest creatieve en originele ideeën is TikTok natuurlijk je beste vriend.

@christmas.tok2020

Only 7 weeks away! So close ❤️ #HolidayTikTok #fyp #foryou #christmas #christmas2020 #christmastok #christmasbaking (vc home cooking adventures)

♬ all i want for christmas – 𝗹𝗶𝗯𝗯𝘆 || 𝟭𝟬.𝟳𝗸

2. Houd een kerstfilm-marathon

Wat is er beter om in de stemming te komen dan een paar heerlijke kerstfilms? Nou, niks. De afgelopen tijd zijn we flink verwend door Netflix met een hoop (nieuwe) kerstfilms. Geen idee wat je moet kijken tijdens de feestdagen? Dan vind je jouw kerstklassieker wel in dit lijstje. Enne, ze staan allemaal gewoon op Netflix.

3. Bouw een peperkoekhuis

Dit jaar heeft in het teken gestaan van bakken, dat wist je natuurlijk al. Ben je inmiddels een pro geworden in het bakken? Maak dan een zelfgemaakte peperkoekhuisje. Instagram staat vol met de zelfgemaakte baksels en het lijkt erop dat het dit jaar een grote feestelijke trend is geworden. Ook tijdens de feestdagen mag dit (eetbare) huisje niet ontbreken.

4. Maak een kerstcocktail

Een leuke en lekkere cocktail past er altijd wel bij, vooral tijdens de feestdagen. Wees dit jaar creatief en ga voor een zelfgemaakte cocktail. Ga je voor een bruisende Fino sherry of meer een spannende Salted Caramel Espresso Martini? It’s up to you. Met deze cocktail recepten zit je in ieder geval goed tijdens de feestdagen. Lekker genieten voor een avondje binnen of voor een virtueel kerstfeest.

5. Zing een feestelijke karaoke

Als kerstmuziek jouw ding is, waarom organiseer je dan geen (virtuele) karaoke-avond met je besties en een tal feestelijke knallers? Kerst is de ideale kans om jouw zangkunsten te laten horen. Zing mee met All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey of zet je favoriete kerst-afspeellijst op. Dat wordt een kerst om nooit te vergeten.

Reageer op artikel:
Merry Christmas – Dit zijn de leukste activiteiten om te doen thuis tijdens de feestdagen
Sluiten