Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 12 sep 2018

De leukste regenjassen waarin je er niet belachelijk uitziet

De herfst komt eraan en in Nederland gaat dat gepaard met voornamelijk enorme bakken regen. Om niet als een verzopen katje aan te komen op je werk of studie, is een regenjas een must. Dit zijn de leukste modellen.

Leuke regenjassen

Aankomende maanden verdwijnen de terrassen langzaam uit de stad en gaat je paraplu je zonnebril vervangen. Regenjassen zijn handige items die je helpen de herfst te overleven, maar vaak zijn die dingen nogal onflatteus. Niet getreurd, er bestaan ook modellen waardoor je er niet als een 10-jarige uitziet. Kijk snel verder en kies de leukste uit. Daardoor kom jij fashionable én droog aan.

Doorzichtige regenjas €82,99

leuke regenjassen
Een doorzichtige regenjas is altijd een goed idee. Op deze manier ziet iedereen namelijk nog steeds je leuke (niet doorweekte) outfit. Vooral een lang model is relaxed.

Korte regenjas €100

leuke regenjassen
Een korte regenjas is misschien niet de meest functionele regenjas, maar het is wel heel leuk. Als je geen enorm lange afstanden hoeft af te leggen, dan is eentje zoals deze perfect. Je ziet je outfit nog steeds en het lijkt meer op een gewoon jasje dan specifiek op een regenjas.

Geruite regenjas €49,95


leuke regenjassen
Wil je een regenjas die ook in is? Dan moet je voor zo’n geruit model als deze gaan. Ruitjes zijn helemaal de trend aankomende najaar, dus als jij in dit model loopt steel je geheid de show. Je bent toch al in de regen, waarom dan niet een fashion statement maken met je regenjas?

Lange regenjas €170


leuke regenjassen
Over statement maken gesproken, kijk even naar deze regenjas. Als je hiermee over straat loopt ga je minimaal tien complimentjes vangen over deze sicke jas. Hij is wel een beetje prijzig, maar dan heb je ook wel wat. Overigens hoef je deze jas ook echt niet alleen in de regen te dragen.

Gestreepte regenjas €136,99


regenjas herfst 2018
Nogmaals, een regenjas hoeft zeker niet saai te zijn. Dit model is niet zo heftig als de vorige, maar is wel heel schattig. Op deze manier kom jij vast en zeker niet helemaal chagrijnig aan op je werk of school. Streepjes maken iedereen vrolijk, toch? Jij bent in ieder geval helemaal klaar voor de herfst.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Modetrends uit 1998 die nog steeds relevant zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De leukste regenjassen waarin je er niet belachelijk uitziet
Sluiten