Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 9 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Vroeg pieken – Dit zijn de leukste cocktailbars in Amsterdam

Inmiddels staan we al maanden niet meer in clubs en discotheken en moeten we het vooral hebben van uiteten en de nodige drankjes. Nu ook de horeca om 22:00 uur sluit, is vroeg pieken het antwoord. En waar kan je dat beter doen dan in een fijne cocktailbar met de lekkerste drankjes?

Om je dit weekend een handje te helpen delen wij de leukste cocktailbars in Amsterdam. Even een tafeltje reserveren en 1,5 meter afstand houden natuurlijk.

1. Super Lyan

Super Lyan is een hippe, lokale cocktailbar in het centrum van Amsterdam. Je kunt hier niet alleen terecht voor de lekkerste cocktails, maar ook voor bier, wijn en late night bites. De ronde bar, fluwelen stoelen en paarse lichten geven de perfecte sfeer en de cocktailkaart staat vol met unieke, eigentijdse drankjes. Natuurlijk kun je bij Super Lyan ook de klassiekers bestellen. Meer een fan van day drinking? In het weekend gaat Super Lyan al om 12:00 uur open, over vroeg pieken gesproken.

2. Pulitzer’s Bar

Op de begane grond van het Pulitzer Amsterdam vind je Pulitzer’s Bar, een old fashioned cocktailbar in het centrum van Amsterdam. Pulitzer’s Bar geeft een intieme sfeer en zorgt ook voor een huiskamergevoel, natuurlijk hebben ze de lekkerste cocktails op de kaart.

3. Flying Dutchmen

Vorig jaar opende cocktailbar Flying Dutchmen haar deuren aan de Amsterdamse Singel. Het is een piepkleine cocktailbar met een prachtig interieur, geweldige sfeer en natuurlijk een heerlijke cocktailkaart. Momenteel werkt Flying Dutchmen met shifts om iedereen een geweldige avond te bezorgen.

4. MR PORTER

Als je graag een cocktail met een view drinkt, ben je bij MR PORTER aan het juiste adres. De lounge van deze cocktailbar is prachtig en er worden geweldige cocktails geserveerd. Drink je liever niet op lege maag? Dan heeft MR PORTER ook de lekkerste gerechten op de kaart staan.

5. Bar TwentySeven

Ga je liever voor luxe? In high-end hotel TwentySeven zit ook een geweldige bar die zeker op je bucketlist moet. Deze prachtige cocktailbar heeft uitzicht op de Dam en is voorzien van fluwelen fauteuils en ronde tafels. Hier drink je unieke cocktails en serveren ze heerlijke bites.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vroeg pieken – Dit zijn de leukste cocktailbars in Amsterdam
Sluiten