Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 24 jan 2020

Pak de popcorn er maar bij – Dit zijn de leukste films die nu in de bioscoop draaien

Naar de bioscoop gaan is de perfecte activiteit voor een avondje uit met vrienden, je lover of zelfs alleen. In de bioscoop word je helemaal meegenomen met het verhaal op het witte doek (want: geen telefoon die voor afleiding zorgt) en juist daarom is het zo leuk. Daarnaast kan je onbeperkt popcorn eten tijdens de film en lekker wegzakken in een loveseat.

Maar welke film kies je? Om die vraag uit handen te nemen selecteren wij de leukste films die nu op het witte doek draaien. Pak de popcorn er maar bij.

1. Bombshell

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertelt Bombshell het verhaal van vrouwen die het zwijgen binnen Fox News doorbreken. Ze beschuldigen het hoofd van Fox News, Roger Ailes, van seksuele intimidatie. Bombshell laat niet alleen zien wat er precies gebeurde binnen het media-imperium, het laat ook zien waar #MeToo over gaat. Wanneer plan jij een avondje bioscoop?

2. Just Mercy

Wederom gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertelt Just Mercy het verhaal over de jonge advocaat Bryan Stevenson en zijn historische strijd voor gerechtigheid. Bryan strijdt voor gerechtigheid voor gevangenen die niet het juiste juridische proces hebben gekregen. Kanye West en Kim Kardashian vonden de film zo goed dat ze er verschillende bioscoopzalen voor hebben afgehuurd en gratis tickets hebben weggegeven.

3. 1917

1917 is een oorlogsdrama over twee jonge soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog de meest onmogelijke missie krijgen: kilometers door niemandsland trekken om het bataljon van kolonel MacKenzie te waarschuwen. Het bataljon dreigt in een Duitse hinderlaag te lopen, waardoor honderden levens op het spel staan. Het meesterwerk van Sam Mendes sleepte meerdere prijzen in de wacht bij The Golden Globes en moet in de bioscoop gekeken worden.

4. Dark Waters

Omdat waargebeurde verhalen de beste zijn, is dit wederom een film om te gaan kijken in de bioscoop. Advocaat Rob Bilott vecht voor een gemeenschap die al jarenlang wordt blootgesteld aan chemicaliën. Hij voert een vijftien jaar durend gevecht tegen een chemie concern waardoor zowel zijn carrière als persoonlijke leven zwaar onder druk komen te staan.

5. Charlie’s Angels

Charlie’s Angels are back. Drie bloedmooie, vrouwelijke agenten (Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska) spelen de detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Angels komen in actie om een gevaarlijke technologie te onderscheppen en zetten daarmee hun eigen levens op het spel. De powervrouwen zorgen voor een enorm spannende film die je zeker in de bioscoop moet zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Pak de popcorn er maar bij – Dit zijn de leukste films die nu in de bioscoop draaien
Sluiten