Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 27 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

De leukste seksspeeltjes om uit te proberen + een giveaway!

Wil je jouw seksleven met je partner – of met jezelf – upspicen? Een leuk probeersel is natuurlijk een seksspeeltje. Een seksspeeltje voor jezelf of voor je partner kopen is het perfecte cadeau. Ondanks kerst net voorbij is, kun je jezelf ook prima in januari verwennen. 

De wereld van seksspeeltjes is groot, dus waar begin je? Wij helpen je.

Seksspeeltjes

Als je interesse in speeltjes hebt, heb je vast weleens op de site van Easytoys gekeken. Zij hebben een enorm aanbod in seksspeeltjes. Het is alleen moeilijk te kiezen online wanneer je nog nooit een seksspeeltje hebt aangeraakt.

Een mooi begin van je collectie is het kiezen van een vibrator. Hierin zijn ook veel verschillende soorten. Je kunt het beste binnen deze categorie gaan scrollen en kijken wat jou interesseert. Lees vervolgens altijd de reviews voordat je een speeltje koopt.

De beste toy van 2020 van Easytoys is de ‘Satisfyer Pro 2’. Misschien is dit ook wel wat voor jou. Maar lees nog even verder, want we hebben een hele lekkere giveaway.

Guy Talk en giveaway

De kerst is net voorbij en dat betekent dat we de Guy Talk Kerstspecial afsluiten met een knaller. De mannen hebben het over wat zij allemaal voor seksspeeltjes hebben gebruikt, hun favoriete seksspeeltjes en wat zij nog wel zouden willen proberen. Naast al dit geweldigs, geven we ook nog eens vijf keer de Nara Clitoris Stimulator weg! Wil je deze winnen? Reageer dan in de comments onder de video op YouTube met drie emoji’s. Met deze drie emoji’s beschrijf jij jouw seksleven. Dit kan dus heel spannend zijn, maar het kan ook juist heel saai zijn. Laat ons maar zien hoe jouw seksleven eruit ziet.

Wil je de mannen beter leren kennen? Klik dan hier door naar de Instagram van Boy en Ziggy, Ian en Lodewijk en Yuki en Danny. 

Heb je de aflevering van vorige week nog niet gezien? Shame on you, want dat is ook een hele gezellige en hilarische video. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De leukste seksspeeltjes om uit te proberen + een giveaway!
Sluiten