Liam Hemsworth moest op social media lezen dat Miley Cyrus wilde scheiden

Het alweer een tijd geleden dat bekend werd dat het huwelijk tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth voorbij is. We kwamen er later al achter dat het Miley zou zijn geweest die er een punt achter had gezet. Maar nu blijkt dat Liam helemaal niet op de hoogte was van de scheiding tot hij het las op social media.

That’s right, volgens bronnen moest de acteur er via roddelbladen achterkomen dat zijn vrouw van hem wilde scheiden.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus

Toen Amerikaanse media enkele weken geleden een statement publiceerden waarin stond dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar gingen, kwam dat voor veel fans als een verassing. Zelfs Liam zelf zag het niet aankomen en las volgens bronnen van Page Six pas op social media de inhoud van Miley’s statement.

Abs like a ninja turtle ?

1.2m Likes, 8,186 Comments – Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on Instagram: “Abs like a ninja turtle ?”

Het statement op social media

In de Page Six-podcast ‘We Hear’ bespreken Ian Mohr en Maggie Coughlan maandag het opmerkelijke nieuws. Ian zegt: “Sources close to Hemsworth added that the relationship had indeed been crumbling, but he’d been trying to save the marriage, and wasn’t ready to publicly announce it.” Volgens de bron kwam de acteur er pas op social media achter. Auch.

In augustus werd bekend dat Liam en Miley, na amper een jaar getrouwd te zijn, weer uit elkaar zouden gaan. Inmiddels is de scheiding officieel door Liam aangevraagd.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Liam Hemsworth moest op social media lezen dat Miley Cyrus wilde scheiden
Sluiten