Redactie
Redactie Love & Life 1 feb 2019

Take my money: Lidl verkoopt een automatische buikspiertrainer

Als je nu al bezig bent met project summer body is er heel fijn nieuws. Bij onze collega’s van Beautify lazen we namelijk dat je favoriete budgetsupermarkt Lidl nu namelijk iets verkoopt wat ze een automatische buikspiertrainer noemen. En als we hen mogen geloven wordt het zo een stuk makkelijker om met een strakke buik op het strand te verschijnen.

Je doet de band om en zodra je het apparaat aanzet stimuleert het je buikspieren met elektrodes. Het pakt s schijnbaar je schuine en voorste buikspieren aan, waardoor je nog effectiever je buik kunt trainen.

(Dit is een afschuwelijke foto en we hopen met heel ons hart dat je er niet zo bij gaat staan, maar dit is dus Lidl’s automatische buikspiertrainer)

Hier bestel je de automatische buikspiertrainer

Denk je alleen nog maar: ik heb zo’n automatisch buikspiertrainer nodig zodat ik in de gym net een tikkeltje minder hard m’n best hoef te doen? Dan ben je dus bij Lidl aan het goede adres.

In de online webshop scoor je ‘m voor €24,95. Daar lees je ook meer over hoe het precies werkt, wat je hoort te doen tijdens het dragen van de trainer en welke standen je dan kunt gebruiken. Best een koopje, toch? Hiervoor kun je ‘m bijna niet laten liggen.

HIIT wordt LIIT: deze vijf fitnesstrends voor 2019 wil je weten

Beautify

Reageer op artikel:
Take my money: Lidl verkoopt een automatische buikspiertrainer
Sluiten