Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Fashion 23 jun 2020

Hebben – Lidl komt weer met fanwear waardoor je zomer een groot festival wordt

Door tante Corona ziet deze zomer er anders uit dan we ons hadden voorgesteld. Geen gezellige overvolle terrasjes, laat staan toffe festivals. Dat betekent alleen niet dat je zomer geen feestje kan worden. Lidl komt namelijk met fanwear waardoor je overal een festival van maakt.

Klinkt dat goed, of klinkt dat goed? Hier lees je alles wat je moet weten over de exclusieve fanwear van Lidl.

Lidl fanwear

Wat we weten is dat de fancollectie bestaat uit slippers, sneakers, sokken en een T-shirt. Alles wat je nodig hebt voor een heus festival (in Tuinesië), als je het ons vraagt.

De hele collectie is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Zo is het shirt voor vrouwen getailleerd, al kun je als vrouw natuurlijk ook easy de mannenvariant dragen. Oversized is immers on trend. Good to know: de T-shirts voor heren gaan tot maat XL en voor vrouwen tot L. De sneakers en slippers zijn voor vrouwen verkrijgbaar in maat 37 tot en met 41 en voor mannen in maat 41 tot en met 46.

De fanwear is – zoals je gewend bent van Lidl – goed geprijsd. Je scoort de sokken al voor een euro per paar en het ‘duurste’ item zijn de sneakers voor 15 euro. Wedden dat je nog nooit zo’n goedkope festivaloutfit bij elkaar hebt gescoord?

Verkrijgbaar vanaf 2 juli

Je moet nog wel even geduld hebben, want de fanwear zal verkrijgbaar zijn vanaf donderdag 2 juli. Zet die datum maar wel vast in je agenda, want de fancollectie gaat altijd heel hard en op is op. Je scoort de fanwear op de site of in de winkel.

Tropische Sjon

Grote kans dat je Tropische Sjon al voorbij hebt zien komen op Instagram of Facebook. De mascotte van Lidl laat je op Facebook zien hoe je in de fanwear een festival in je tuin kunt nabootsen. We love it.

Psst, Lidl is niet de enige die met fanwear komt. Ook Zeeman lanceerde een fancollectie. Hier lees je er meer over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hebben – Lidl komt weer met fanwear waardoor je zomer een groot festival wordt
Sluiten