Beauty 11 dec 2018 Trix Jacobs

Lidl verkoopt nu een mega goedkope dupe van een peperdure crème

Lidl is soms onze beste vriend, zo ook nu weer. De supermarkt komt namelijk met een verzorgingslijn die stiekem heel veel lijkt op een peperdure crème waar celebs bij zweren. De crème schijnt retegoed te werken én is ook nog eens onwijs goedkoop.

Als je op zoek bent naar goede verzorgingsproducten denk je misschien niet zo snel aan Lidl. Toch zijn de huidverzorgingsproducten van de budgetsupermarkt beter dan je denkt. De lijn was eerder al een succes en daarom verschijnt het nu weer in de schappen van de supermarkt.

Een prikkie

De lijn Cien Cellular van de supermarkt is enorm gehyped. Het schijnt dat de ingrediëntenlijst van de Lidl-producten overeenkomt met een crème van maar liefst €566. Het zou hier gaan om de gezichtsverzorging van La Prairie, een peperduur merk dat geliefd is bij veel celebrities waaronder Angelina Jolie en Stella McCartney.

Dankzij Lidl kunnen wij nu ook aan het smeren gaan en net zo’n mooi huidje krijgen als Angelina. Het enige grote verschil is dus de prijs, bij Lidl leg je namelijk maar €3,99 voor een product neer. Scheelt toch weer wat centjes. Mocht je geïnteresseerd zijn, moet je opschieten. In sommige filialen is de beautylijn al bijna uitverkocht.

Verzorgingslijn Lidl

Wondermiddel

De lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, oogmousse en serum. En geloof ons, deze producten wil je echt in huis hebben. De lijn zou er namelijk voor zorgen dat je rimpels voorkomt, een lekker gehydrateerd huidje krijgt, het huidvernieuwingsproces wordt verbeterd en je huid een heerlijke glow krijgt. En niet geheel onbelangrijk: het bevat allemaal spf15, winning. Klinkt fantastisch dus en het mooie is dat je het gewoon van je zakcentje kan halen.

Duidelijk dus: deze producten moet je in huis hebben als je verlangt naar een stralende huid. Zo ben je niet alleen lief voor je huid, maar ook nog eens voor je portemonnee.

https://www.nsmbl.nl/zara-make-up-nieuw/

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Glamour

Reageer op artikel:
Lidl verkoopt nu een mega goedkope dupe van een peperdure crème
Sluiten