Liefde bestaat: Eenzame hond ontsnapt om zijn beste vriendje te knuffelen

Dit is Messy, een mega schattige labrador en de reden dat we nu misschien een klein aantal traantjes in onze ogen hebben. Hij woont in Thailand met zijn baasje Oranit, maar zij is niet de enige die mag genieten van zijn lieve persoonlijkheid.

De overburen van Messy en Oranit hebben een husky met de naam Audi. Zijn baasje is heel veel weg naar zijn werk, en hij laat Audi dan achter om zich te vermaken in de tuin. Dat is natuurlijk hartstikke eenzaam, en Audi wordt daar soms bang en ongelukkig van.

Gelukkig is Messy daar om hem te helpen.

“Altijd als Audi huilt en eenzaam is, vraag ik aan mijn hond of hij even met hem wil praten.When he feels lonely and cries,” vertelt Oranit. “Messy kijkt dan over het hek en blaft naar Audi. Ik weet niet wat ze zeggen, maar hij stopt altijd met huilen.”

Het lijkt alsof Audi erg getroost wordt door Messy. Op een dag had Audi’s eigenaar het hek niet goed dichtgedaan en kon hij zo ontsnappen naar zijn vriendje toe. Zo trof Oranit de twee honden aan:

Hopelijk kunnen de twee baasjes regelen dat de honden vaak met elkaar mogen spelen. Het baasje van Audi klinkt namelijk een beetje als een kloothommel.

The Dodo

Reageer op artikel:
Liefde bestaat: Eenzame hond ontsnapt om zijn beste vriendje te knuffelen
Sluiten