Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Love & Life 6 jun 2018

Lieve NSMBL… #3: Mislukt hotelkwartet in Berlijn, heftig feest en een bizarre dag

Lieve NSMBL… de plek waar jij je verhaal kwijt kan. Of het nu een gênant, fantastisch, verdrietig of grappig verhaal is – we willen alles, maar dan ook alles weten.

Lieve NSMBL…

Deze week is het de beurt aan drie anonieme mensen. Zit je klaar voor een mislukt hotelkwartet, een heftig feest én een bizarre dag? Let’s go!

lieve nsmbl

Mislukt hotelkwartet in Berlijn door Anoniem

Lieve NSMBL,

Toen ik in mijn eerste jaar van de kunstacademie zat, gingen we op ‘studie’-reis naar Berlijn. Het was een typische reis die je verwacht van zo’n school: er werd namelijk veel drugs en alcohol gebruikt. Zelf had ik ook constant een kater.

De eerste nacht begon al goed. Toen hadden mensen van mijn jaar een illegaal feestje georganiseerd in een van de achterste kamers van het hostel. Er was een geheime code voor dit feestje en via een vriend kwam ik binnen. In een mini hostelkamer stonden wel twintig mensen. Het was er donker en het stond er blauw van de rook. Iedereen was aan het spacen.

De volgende nacht wilde ik dit feestje opnieuw houden met andere vrienden. We regelden een grote hostelkamer en verzamelden wat mensen. Er was heel veel drank en binnen een kwartier hadden we vier liter sterke drank op met een klein groepje mensen. Dit liep nogal uit de hand: ik belandde met een gast van een hoger jaar in een bed van een andere jongen.

Op een gegeven moment waren de meeste mensen uit de slaapzaal en bleven twee leuke jongens, mijn beste vriendin en ik achter. We waren super dronken en we belandden met zijn vieren in bed. Hier waren we een beetje aan het flikflooien, allemaal te lam om te beseffen wat we aan het doen waren.

Mijn beste vriendin lag naast me met een andere jongen en schreeuwde telkens dronken naar mij dat ik geen seks moest hebben, omdat ze die jongen niet goed genoeg voor me vond. Awkward. Na een tijdje hoorde ik heel hard gehijg naast me. Ik keek de jongen waarmee ik in bed lag aan en we dachten beiden: “What the fuck, hebben ze nou echt seks?”

Dit was niet het geval, want mijn beste vriendin moest overgeven en kotste de hele hostelkamer (die niet eens van ons was) onder. Vanaf hier weet ik niet precies meer wat er gebeurd is. Op een gegeven moment rende ik halfnaakt door het hostel – op weg naar mijn beste vriendin die ergens in een gang slapend in haar kots lag – en toen zagen ongeveer al mijn studiegenootjes mijn borsten. Ik vond het alleen maar heel grappig en bevrijdend, zo dronken was ik. De volgende ochtend moest ik in een slaapzaal waar acht jongens sliepen (inclusief ‘onze jongens’) mijn bh ophalen en twee weken later kreeg ik van een vreemde jongen nog mijn kleren terug. Mijn beste vriendin en ik hebben totaal geen spijt van dit avontuur.

Heb je het vorige ‘Lieve NSMBL…’-artikel al gelezen? Lieve NSMBL… #2: Dickpic, scheten laten in de club en een stalker

lieve nsmbl

Heftig feestje door Anoniem

Lieve NSMBL,

Een tijdje geleden ging ik met een vriendin uit. We waren er redelijk vroeg dus we gingen maar wat drinken aan de bar. Van het ene drankje kwam het andere drankje en zo ging het maar door. Op een gegeven moment hakten de drankjes er aardig in, maar ik besloot toch maar shotjes te gaan drinken. Een slecht idee, want vanaf dat moment was de avond een grote waas.

Op een gegeven moment viel ik zo hard van de trap dat ik er letterlijk vanaf rolde. Ik stond op en lag in een deuk. Op dat moment had ik nergens last van. Achteraf bleek dat ik na dit moment verdwaald was, maar daar heb ik zelf niets van meegekregen. Ik weet nog wel dat ik met een wildvreemde jongen heb sta zoenen, maar ik heb geen idee wie dit was. Blijkbaar stond ik buiten in m’n eentje, waar de vriendin me op een gegeven moment vond…

De volgende ochtend werd ik wakker met mijn eerste kater én overal blauwe plekken, die na drie maanden nog bont en blauw waren. Ik schaamde me zo erg, maar nu kan ik er eigenlijk wel om lachen.

De raarste dag door Anoniem

Lieve NSMBL,

Twee jaar geleden is mijn oma overleden. We hebben met de hele familie vijf dagen in het ziekenhuis gezeten, wachtend tot ze zou overlijden. Dit was al een vrij bizarre tijd, maar wat er op haar begrafenis gebeurde, overtrof alles. Mijn ouders hadden in die tijd niet bepaald een goede relatie – ze hadden het zelfs al over scheiden – maar mijn vader woonde nog wel bij ons in huis. Ik wist dat mijn moeder al negen maanden een relatie had met een andere man (die trouwens ook nog getrouwd was), maar dat wist verder niemand.

Mijn moeder had het briljante plan om haar nieuwe vlam uit te nodigen voor de begrafenis. Hij zou daar zijn, zogenaamd als kennis van de familie. Mijn moeders vriend ging weg en mijn moeder liep achter hem aan naar buiten. Op dat moment sloegen ze een arm om elkaar heen, en daar was mijn vader… Hij stond om de hoek te bellen met een collega en wist meteen hoe laat het was. Toen mijn ouders het er later over hadden bleek dat mijn vader ook een relatie had met een andere vrouw. Mijn vader is een maand later vertrokken. Dat was de raarste dag uit mijn hele leven…

Je eigen verhaal insturen? Lieve NSMBL… stuur nu al je gênante en gekke verhalen in

En nu jij!

Je kunt alles wat je wil (anoniem) via dit formulier hieronder insturen. Werkt het formulier niet of stuur je liever een mailtje? Dan kan je altijd een mailtje sturen via [email protected].

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lieve NSMBL… #3: Mislukt hotelkwartet in Berlijn, heftig feest en een bizarre dag
Sluiten