Wait, what? Zijn Lili Reinhart en Cole Sprouse weer terug bij elkaar?

Hoewel we afgelopen zomer allemaal dachten dat Lili Reinhart en Cole Sprouse uit elkaar waren, bewijst een reeks foto’s op de Instagram van Lili dat de romantiek er vanaf spat. We zien ze stralen, lachen en kussen. “The sequel”, schrijft Lili als caption onder de foto. Dit zegt wel genoeg, of niet?

Lili en Cole, ook wel bekend als Betty Cooper en Jughead Jones uit de hitserie Riverdalewaren al zo’n twee jaar aan het daten. Een aantal maanden geleden zouden de twee uit elkaar zijn gegaan Zijn ze dan weer terug bij elkaar, of zijn ze nooit uit elkaar geweest?

Lili Reinhart en Cole Spouse

Niet alleen in de serie Riveldale zijn de actrice en acteur en stel, nu ook weer in het echte leven. Er wordt gedacht dat de twee nooit uit elkaar zijn geweest. Enkele maanden geleden ontkenden de twee alle geruchten over hun break-up ook al. Onder een foto die Lili al eerder had gepost, plaatste zij een opvallende opmerking: “BREAKING: A reliable source has confirmed that none of you know shit.”  Cole zat ook niet stil als het om zijn opmerkingen gaat. Hij reageerde op Lili onder de foto: “UNPRECEDENTED: Cole Sprouse and Lili Reinhart consume the flesh of ‘reliable sources’ to fuel their bacchanalian sex cult.”

The sequel.

6.9m Likes, 71.9k Comments – Lili Reinhart (@lilireinhart) on Instagram: “The sequel.”

De liefde spat er vanaf

Dat de twee stapelgek op elkaar zijn kunnen we wel zien. Zo schreef Lili een liefdesgedicht voor Cole’s verjaardag en deelde Cole een verjaardagsboodschap voor Lili. Hierin liet hij weten dat hij zichzelf gelukkig mocht noemen door haar in zijn leven te hebben. Ook vertelden ze in een eerder interview dat ze als koppel een Halloween kostuum zouden gaan dragen (goals).

De toekomst van Lili en Cole

Het is nooit met zekerheid te zeggen dat een relatie voor altijd is. Toch lijkt de relatie tussen de acteur en actrice nu erg stabiel en zien ze er helemaal hoteldebotel uit. Voor ons is er dus helaas geen kans van slagen meer bij Cole, maar we wensen Lili en hem wel alle liefde toe.

Refinery29

Reageer op artikel:
Wait, what? Zijn Lili Reinhart en Cole Sprouse weer terug bij elkaar?
Sluiten