YAAAS: de live-action remake van Disney’s Lilo & Stitch komt eraan

Heel even: als je vroeger nooit keek naar Lilo & Stitch, heb je echt maar dan ook Γ©cht iets gemist in het leven. Lilo en haar buitenaardse vriend zijn namelijk een geweldig duo samen. Niet gek dat er na een hoop andere Disneyfilms nu ook een live-action remake komt van deze geweldige film.

Het verhaal van Lilo & Stitch

Als je de klassieker wonder boven wonder nog niet gezien hebt of even een opfrisser kan gebruiken: de film vertelt het verhaal van meisje Lilo en haar huisdier slash vriend Stitch. Stitch is een buitenaards wezen en omdat hij gevaarlijk is (of kan zijn) proberen mensen hem te vangen.

Gelukkig is Stitch ontsnapt en verschuilt hij zich goed in het hondenasiel. Hij blijkt niet de domste te zijn en doet zich voor als hond, waarnaar Lilo besluit hem mee naar huis te nemen. Gekkenhuis.

Stitch is a whole mood. πŸ˜ŠπŸ˜… Can we all agree? πŸ’–β˜οΈ

5,061 Likes, 32 Comments – Disney’s Lilo and Stitch (@liloandstitch) on Instagram: “Stitch is a whole mood. πŸ˜ŠπŸ˜… Can we all agree? πŸ’–β˜οΈ”

Een Disney live-action film

Eerdere remakes van Disney werden gemaakt van onder andere Belle & het Beest en Jungle Book. Twee grote successen die veel goeds beloven voor wat komen gaat. Na heel wat klassiekers tot leven te hebben gebracht in live-action remakes, is nu namelijk ook Lilo & Stitch aan de beurt.

Er zijn meerdere Lilo & Stitch-films en later kwam er ook nog een serie. De eerste iconische film verscheen in 2002, en van deze film wordt een remake gemaakt. Dit keer met Γ©chte mensen in de hoofdrol en een driedimensionale Stitch.

Precies wanneer en waar de film verschijnt is nog onduidelijk. Hij komt in ieder geval uit ergens in 2019 en is of in de bioscoop, of op de nieuwe streaming service van Disney te zien. We kunnen nu al niet wachten.

Er komt een live-action remake van Disneyklassieker Lady and the Tramp

People

Reageer op artikel:
YAAAS: de live-action remake van Disney’s Lilo & Stitch komt eraan
Sluiten