Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Fashion 21 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

De sneakers van Comme des Garçons x Converse zijn er en wil je NU hebben

Met All Stars zit je wat ons betreft altijd goed. Een nadeel: iedereen en z’n moeder loopt erop. Nu is er een nieuwe samenwerking, met geweldige sneakers van Comme des Garçons x Converse als resultaat. Daarmee ben je net wat unieker, terwijl je toch gewoon lekker op je favoriete gympies loopt.

De schoenen zijn weer bezaaid met hartjes, maar voor het eerst te verkrijgen in een nieuwe, groene legerkleur. Die passen dus perfect bij de herfst!

Hulde voor deze samenwerking

Comme des Garçons staat bij het grote publiek bekend om haar welbekende stipjes en streepjes. En het hartje, dat op alle kledingstukken geborduurd zit, is ook kenmerkend voor het Japanse kledingmerk.

Goedkoop is het merk niet. De shirts kosten zo’n 150 euro, wat niet écht goedkoop is. Ook de accessoires zijn flink prijzig. Daarom zijn we extra blij met de samenwerking van Comme des Garçons x Converse, waardoor het kledingmerk net wat toegankelijker voor ons wordt.

Comme des Garçons x Converse

Het is niet de eerste keer dat Comme des Garçons de handen ineen slaat met Converse. Eerder brachten de twee merken al andere customized sneakers op de markt, die voorzien waren van het kenmerkende rode hartje.

Voor de derde samenwerking is er weer gekozen voor het hartje op de All Stars, maar ditmaal zijn het er meer. Aan de zijkanten van de schoenen prijken nu negen (!) hartjes, die op verschillende manier speels naast elkaar gezet zijn. De sneakers zijn er in twee kleuren: wit en legergroen.

Comme des Garçons x Convers

Helaas kun je de geweldige sneakers nog niet direct in je winkelmandje gooien. Want het duurt nog heel even voor de All Stars te koop zijn. Maar je kunt ze nu al wel pre-orderen bij de webshop Dover Street Market, zodat je zeker weet dat je niet naast het net vist. En no worries, die webshop bezorgt gewoon in Nederland!

Vans komt met een dad sneaker en ze zijn f*cking vet

Fashion Journal

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De sneakers van Comme des Garçons x Converse zijn er en wil je NU hebben
Sluiten