Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Bizarre Bekentenis 19 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Linda (32): ‘Ik heb geen behoefte aan een vriend, maar trakteer mezelf soms op een gigolo’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een betekenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Linda* (32) haar verhaal.

Linda heeft namelijk geen zin in een vaste relatie, maar mist soms wel wat mannelijke aandacht. In plaats van tijdens het uitgaan hier naarstig naar op zoek te gaan, besloot ze twee jaar geleden het makkelijk te maken voor zichzelf en voor het eerst om te betalen voor mannelijke aandacht.

‘Ik heb geen behoefte aan een vriend, maar trakteer mezelf soms op een gigolo’

Linda gaat niet voor de emotionele band, maar gunt zichzelf de genegenheid wel.

Hi Linda, wanneer kreeg je het idee om een gigolo te boeken?

”Ik speelde al jaren met het idee. Na verschillende mislukte relaties, was ik er vrij zeker van dat ik niet toe was aan een vriend. Op dat moment, en eigenlijk nog steeds, heb ik niet de ruimte om zoveel te ‘geven’. Ik heb het helemaal prima in m’n eentje en ben ook niet actief op zoek naar een partner.

Maar natuurlijk begon ik de intimiteit wel te missen. Eens in de zoveel maanden begaf ik me in een geile periode, zoals ik het zelf noem. Dan kan ik met mijn leeftijd natuurlijk makkelijk op stap gaan om iemand aan de haak te slaan, maar daar had ik geen zin in. Veel liever betaalde ik iemand die wist wat hij moest doen. De stap zetten vond ik te spannend. Dus ik heb twee jaar geflirt met het idee, totdat ik uiteindelijk tot actie overging.”

Was het spannend de eerste keer?

”Ik was onwijs zenuwachtig. Maar zodra we elkaar begroetten viel alle spanning weg. Op mijn verzoek spraken we af in een hotelbar in een andere stad. Bloednerveus wachtte ik aan de bar. Toen hij zich voorstelde viel alles op z’n plek. Die vier uur kregen we gemakkelijk vol. Na enkele drankjes liepen we naar de slaapkamer, maar daar wijd ik niet teveel over uit.”

Dat hoeft ook niet. Was dit dezelfde man als de man die je nu ziet?

”Ja, een van de twee. Maar goed, na twee jaar ben je ook weleens nieuwsgierig. Dus daarom zie ik nu ook iemand anders. Met beide heb ik een totaal andere vibe, dat vind ik juist zo leuk.”

Wat is de frequentie van de afspraakjes?

”Dat verschilt. Maar ongeveer eens per maand, denk ik.”

Een traditie die nog lang voortgezet kan worden?

”Wat mij betreft wel. Voorlopig ben ik niet toe aan een partner en vind ik dit ideaal.”

 

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.