Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 21 mrt 2018

Lindsay Lohan is het gezicht van een advocatenkantoor en wij snappen de wereld even niet meer

Lindsay Lohan kennen we allemaal als het kindsterretje dat op een gegeven moment niet helemaal de goede kant op ging. Roekeloos rijden, winkeldiefstal en een spontaan Russisch accent zijn een aantal frappante dingen die ze op haar naam heeft staan. Maar hé: die oude Lindsay is weg, gone, verschwunden, прошло. Ze heeft het rechte pad gevonden en mag zichzelf nu zelfs woordvoerster van een advocatensite noemen…

Lindsay Lohan???

In een reclamespotje voor de advocatensite Lawyer.com kondigt LiLo haar rol voor de organisatie aan. Want wie anders dan iemand die meerdere heftige overtredingen op haar naam heeft staan, kan beter het gezicht voor een advocatenkantoor worden… Soort van: ‘als je écht diep in de shit zit, bel je ons!’ Toch kunnen we niet anders zeggen dan dat Lindsay er pretty good uitziet in de video – haren mooi in de krul, een fris gezichtje, een lief glimlachje, je zou bijna denken dat ze de onschuld zelve is.

Volgens Lawyer.com werkt Lindsay samen met de advocatensite om consumenten toegang te bieden tot juridische kwaliteitsdiensten. Want Lindsay is volgens Lawyer.com blijkbaar het schoolvoorbeeld van de gemiddelde consument? Daarnaast zal de actrice optreden als marketing- en merkadviseur. Lindsay heeft in ieder geval getekend voor een contract van twaalf maanden, dus dat belooft wat…

Waarom LiLo?

Tja, Lindsay Lohan als het gezicht van een advocatenkantoor, dus. Sinds 2007 werd de actrice meerdere keren gearresteerd, onder meer voor roekeloos rijden, rijden onder invloed, winkeldiefstal en het overtreden van de voorwaarden van haar proeftijd. Daarnaast belandde ze meermaals in de gevangenis. Lindsays verslaving aan alcohol en drugs hielp hier ook niet bepaald bij – ze hield er een Russisch accentje aan over en moest zelfs verschillende keren verplicht afkicken. Als je denkt dat het gedrag is van de gemiddelde advocaat behoevende persoon, dan is Lindsay inderdaad de uitgelezen persoon.

Hoe dan ook, haar roekeloze gedrag is allemaal verleden tijd. Inmiddels is het twee jaar geleden dat Lindsay haar laatste proeftijd afsloot en dat betekent klaarblijkelijk dat het tijd is voor een career change. “When Lawyer.com first reached out to me, I was confused and a little scared, because I thought I was in trouble. But when they asked me to be their spokesperson, I was intrigued,” aldus de actrice.

Verder is er een bloopervideo online gekomen waarin we vrolijke Lindsay zien struggelen met de tekst:

Dus. Mocht je de komende tijd in de juridische problemen komen: onthoud dit reclamespotje en weet dat de deur van Lindsay altijd voor je openstaat. Of zoals Lindsay zelf waarschijnlijk zou zeggen, je bent altijd пожаловать. Of zo.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lindsay Lohan is het gezicht van een advocatenkantoor en wij snappen de wereld even niet meer
Sluiten