Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Body & Mind 4 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Lekker in je vel, lekker in je hoofd – Lingerie om je zelfverzekerd in te voelen (+ winactie Hunkemoller)

Als het aankomt op ons zelfverzekerd voelen in lingerie, dan hebben we allemaal weleens een duwtje in de rug nodig. Deze maand staat NSMBL in het teken van mental health en wij zijn hier om jou dat duwtje te geven. Want lekker in je vel is lekker in je hoofd.

En als er één merk is dat staat voor empoweren, dan is het Hunkemoller wel.

Zelfverzekerd zonder kleren

Er zijn twee soorten mensen: de naaktlopers en de mensen die het liefst zoveel mogelijk kleding aan hebben. Ben jij die laatste? Dan is lingerie waarschijnlijk niet jouw favoriete tenue. Zonde, want een mooi setje geeft jouw zelfvertrouwen een flinke boost.

Je hoeft niet meteen all the way te gaan met extra koorden, maar begin rustig met wat extra kant hier en daar. Bekijk jezelf eens goed in de spiegel en zie wat de lingerie met jouw silhouet doet.

Onze favoriete items van Hunkemoller om je lekker in te voelen

Wij zouden NSMBL niet zijn als we niet alvast onze favoriete items van Hunkemoller voor je op een rijtje zetten. De volgende prachtige pieces geven jou dat extra beetje zelfvertrouwen – met én zonder kleren.

Beugel bh Isabelle (€31,99) en Thong Isabelle (€12,99)

We grijpen snel naar zwart als we ons ‘s ochtends aankleden, maar dopamine dressing gaat verder dan je bovenkleding. En vrolijk kleurtje ondergoed zorgt ervoor dat jij met veel energie aan je dag begint.

Bralette Genevieve (€32,99) en Brazillian Genevieve (€22,99)

Met deze prachtig zwarte set maak je het net iets spannender dan normaal. Brazzilians zitten heerlijk, maar maken de billen tegelijkertijd prachtig gevormd. Wij zijn fan.

Body Daisy (€42,99)

In één klap klaar zijn? Deze prachtige, kanten body omhult je lichaam op sensuele wijze. Draag ‘m onder je kleding voor een sensueel gevoel, of style ‘m met een oversized blazer als fashion item.

WIN 2x lingeriesets t.w.v. €130 🔥

Goed nieuws! Samen met Hunkemoller geven wij twee keer een prachtige lingerie-set weg ter waarde van €130,-. Wil jij kans maken? Check dan bij onderstaande post wat je moet doen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lekker in je vel, lekker in je hoofd – Lingerie om je zelfverzekerd in te voelen (+ winactie Hunkemoller)
Sluiten