Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 18 maart 2019

Met deze lingerie-struggles krijgt praktisch elke vrouw te maken – zo los je ze op

De ene bh zit niet lekker, dan blijkt die nieuwe (megadure) bh ineens van superslechte kwaliteit, van een andere bh probeert de beugel je borstkas te doorboren en weer andere bh’s draag je eigenlijk alleen in een setje. Als het om lingerie gaat, gaat het leven van vrouwen niet altijd over rozen.

Lingerie-struggles van elke vrouw

Begrijp ons niet verkeerd. We houden van lingerie. Toch is het soms behoorlijk lastig om precies het juiste ‘every day’ ondergoed te vinden. Ondergoed zonder poespas, maar wat gewoon comfy zit en waar je je de hele dag fris in voelt. Komt deze lastige zoektocht je bekend voor? Dan zul je ongetwijfeld regelmatig te maken krijgen met onderstaande lingerie-struggles. Gelukkig zijn er oplossingen.

1. Je bh-sluiting snijdt in je rug

Hoe irritant is het om met je rug tegen een hard oppervlak te gaan staan en vervolgens je bh-sluiting in je rug te voelen branden? Inderdaad, heel irritant. Zo’n sluiting kan daarnaast net verkeerd zitten, waardoor je de hele dag aan je bh aan het het sjorren bent. Dit zorgt er weer voor dat je je niet of minder comfortabel beweegt dan je zou willen. Niet fijn.

De oplossing

Klinkt misschien logisch, maar kies eens voor een bh zonder sluiting. Een soort top-bh, dus. Deze bevatten geen sluiting en zitten daardoor mega comfortabel, waardoor er ook niets in je rug kan snijden. Waar je normaal niet weet hoe snel je je bh uit moet trekken als je thuiskomt, is de kans groot dat je dit met een top-bh zelfs gewoon vergeet.

Een fijne optie is de sloggi ZERO Feel-top. De bh zit heerlijk en je hebt geen last van naden die in je lichaam snijden. De top is namelijk naadloos, maar heeft wel licht gevulde cups om toch nog bescherming te bieden. Verder bevat hij 360 graden stretch, wat zorgt voor volledige bewegingsvrijheid.

sloggi
sloggi

2. De structuur van je bh komt door je shirtje heen…

…waardoor iedereen kan zien wat voor ondergoed je vandaag aan hebt getrokken. Tijdens een romantisch avondje met je partner is dat geen probleem, op kantoor wordt het een ander verhaal. Het kan namelijk voor nogal wat ongemakkelijke staar-situaties zorgen.

De oplossing

Als je een strakke top draagt, wil je waarschijnlijk niet dat iedereen weet welke bh je vandaag uit de kast hebt getrokken. Snappen we. Kies dan liever voor een bh zonder poespas en gekke kant-situaties, het liefst in je huidskleur of de kleur van de kleding die je draagt.

De sloggi ZERO Feel-bralette komt zowel in huidskleuren als vrolijke kleurtjes. Zo kun je dus gewoon een strak topje aan, zonder dat je gelijk het gevoel hebt dat je in je ondergoed rondloopt.

sloggi

3. De beugel steekt in je borst

Niets zo vervelend als de beugel van je bh die je gedurende de dag steeds meer in je borst voelt prikken. Het doet pijn en maakt je hierdoor steeds bewuster van het feit dat je een bh aanhebt, waardoor je het nóg meer gaat voelen. Als je thuiskomt weet je dan ook niet hoe snel je het ding uit moet trekken om zhe boobies eindelijk lekker los te laten

De oplossing

Steeds meer vrouwen zijn in de ban van bralettes en we snappen he-le-maal waarom. Ze zitten als gegoten en je hebt geen irritante beugel die een eigen leven kan gaan leiden. Gebeurt het jou dus vaak dat je beugel loslaat? Kies dan eens voor een fijne bralette. Wedden dat er een wereld voor je opengaat?

We tikten de bralette in het vorige punt ook al even aan, maar voor dit probleem zijn ze zeker net zo handig. Onderstaande bralette heeft geen beugel, maar wel gevormde cups waardoor je de ondersteuning van een bh hebt, maar het comfort van een bralette. Heerlijk.

sloggi
sloggi

4. De naden van je slip komen door je kleding heen

Je hebt een mooie, strakke jurk aan en ziet eruit om door een ringetje te halen. Enige probleem: de rest van de wereld weet wat voor slip je aan hebt. Niet per se een situatie waar je op zit te wachten.

De oplossing

Overwegen om dan maar zonder ondergoed de deur uit te gaan? Welnee, bespaar jezelf de moeite en kies voor een fijne, naadloze slip. Zit als gegoten en niemand die het ziet.

De slip op onderstaande foto is dankzij de naadloze randen, onzichtbaar onder nauwsluitende kleding. Zo kun je alsnog je fabulous jurk aan, maar met het comfort alsof je in je joggingspak rondloopt. Winnen.

sloggi

5. Warm weer is een drama

We zouden het graag anders zien, maar een lichaam zweet. Met de lente in de aantocht wordt ook het tietzweet-seizoen weer geopend. En hoe blij wij ook worden van stijgende temperaturen, worden onze boobies dat een stuk minder.

De oplossing

Kies voor ondergoed dat gemaakt is van ademende materialen. Blijf met warm weer vooral weg van je spannendste lingeriesetjes, want de kans is groot dat je gedurende de dag zou wensen dat je het van je lijf kon trekken – en niet omdat je het zo gezellig hebt met je partner.

Het setje in de onderstaande foto komt uit de sloggi EVER Fresh lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om je de hele dag fris te laten voelen, ongeacht het weer of de omstandigheden waarin je je bevindt – zoals klotsende okseltjes vanwege een aankomende presentatie. De items zijn gemaakt van speciaal elastaan dat flexibel, ademend en geurneutraliserend is. Daarnaast beschikt het katoen over vochtabsorberende eigenschappen. De mazen zorgen er weer voor dat je het niet te warm zal krijgen en ademende cupvoeringen maken dat je borsten de zuurstof krijgen die ze verdienen. Ideaal voor tijdens de zomer of voor tijdens die spannende presentatie, dus.

sloggi

In samenwerking met sloggi

Reageer op artikel:
Met deze lingerie-struggles krijgt praktisch elke vrouw te maken – zo los je ze op
Sluiten