Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann | LinkedIn Fashion 27 februari 2020

Dit lingeriemerk is gemaakt voor elk lichaamstype en de campagne is mega inspirerend

Bij NSMBL hebben we body positivity hoog in het vaandel staan. Daarom zijn we heel blij dat de mode-industrie steeds inclusiever wordt. Toch kan het soms voelen alsof we een lange weg te gaan hebben, gelukkig brengt lingeriemerk Parfait daar verandering in.

En daar zijn we maar wat blij mee, want dit merk ademt diversiteit en de campagne inspireert ons enorm.

Lingeriemerk Parfait

Het Amerikaanse lingeriemerk Parfait lanceert collecties ondergoed voor elk lichaamstype. Ze maken bh’s in meer dan dertig stijlen, met cupmaten van A tot K en bandmaten van 65 tot 100. De broekjes zijn beschikbaar in de maten XS tot en met 4XL. Elke vrouw met ieder lichaamstype kan zich lekker voelen in de lingerie en daar worden we blij van.

Het is niet alleen een merk met één van de meest inclusieve maten in de industrie, de modellen in de campagne zijn ook enorm divers. Als we een blik op de Instagram-pagina werpen, zien we een breed scala aan verschillende vrouwen. Sommigen hebben striae, cellulite, protheses of huidaandoeningen als vitiligo, anderen zitten in een rolstoel of zijn geboren met dwerggroei.

Over Parfait

We weten allemaal hoe moeilijk het soms is om fijne en goed passende lingerie te vinden. Parfait biedt de perfecte oplossing voor iedere vrouw, welke maat dan ook. Ze vieren hiermee de lichaamsdiversiteit van vrouwen en wat ons betreft mogen we dat elke dag vieren.

“We are a size-inclusive lingerie brand on a mission to help women find bras that fit well and feel good. Our founders, Ken Zhang, Kevin Lai, and Anthony Chan, recognised a need in the lingerie industry for full bust lingerie at an affordable price point and created Parfait in response… Since 2010, we have stayed true to our mission of delighting our customers around the world with fashion,” schrijft het merk op de website. Wij kunnen niet wachten tot ze een winkel in Nederland openen.

Reageer op artikel:
Dit lingeriemerk is gemaakt voor elk lichaamstype en de campagne is mega inspirerend
Sluiten