Redactie
Redactie Beauty 30 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze populaire lippenstift uit de jaren ’90 is compleet uitverkocht door TikTok

De Clinique Almost lipstick in Black Honey was erg populair in de jaren ’90. Het kan dan ook zo zijn dat je deze lippenstift een keer tegen bent gekomen in de make-uptas van je moeder. Maar net als meerdere trends uit de nineties komt ook deze lippenstift weer terug en dat komt natuurlijk door TikTok.

TikTok is fan van Clinque Almost lipstick

De Almost lipstick is de perfecte kleur en is geschikt voor iedereen. De lippenstift werd als eerst uitgebracht in 1971, maar de formule die we vandaag kennen kwam voor het eerst op de markt in 1989. Clinique’s lippenstift die wordt verkocht voor $20 dollar, rond €17 euro, is altijd al erg populair geweest. Maar doordat de lippenstift viral gaat op TikTok en iedereen hem weer wilde hebben, is de lippenstift overal uitverkocht.

De hashtag #cliniqueblackhoney is al 21.9 miljoen keer bekeken, still counting. Waarom de lippenstift zo populair is? Het heeft een zachte formule, maar heeft geen glans van een lipgloss. Het is ook niet echt een lippenstift, vandaar de naam Almost lipstick. Daarnaast geeft het je lippen een fijne bessentint.

Make-up

TikTokker en make-upartiest Mikayla was verbaasd dat de lippenstift viral ging: “Luister, ik ga niet tegen je liegen – ik was compleet geschokt toen dit viral ging. Ik verkocht er minstens één per dag bij Ulta Beauty toen ik daar werkte, omdat het al tientallen jaren bestaat, en het is zeer geliefd en een cultklassieker van Clinique.”

“Dus toen ik zag dat dit viral ging op TikTok, dacht ik ‘wat?!’ Ik ga eerlijk zijn, de groep die dit koopt, zijn meestal oudere vrouwen, dus het is voor mij zo interessant om het jongeren meiden op TikTok te zien gebruiken.”

@cliniqueuk

We are beyond excited to see @Mikayla Nogueira in #BlackHoney 🙌 Back in stock soon, sign up to the waitlist on Clinique.co.uk 🖤

♬ original sound – Clinique UK

Wat de lippenstift vooral populair maakt is dat het geschikt is voor iedereen. Dit komt omdat de almost lipstick zich aanpast aan de natuurlijke kleur van je lippen en verbetert wat er al is. Ook TikTokker @geographyj was heel blij met deze lippenstift.

“Ik heb zo’n moeilijke tijd gehad om een lipkleur als deze te vinden die gewoon transparant en hydraterend is en die werkt voor tweekleurige lippen, of mensen met bruinere lippen of niet roze lippen. Ga hem halen, Black Honey van Clinique, het is zo goed.”

@geographyj

I had to put y’all on this lip color, it evens out your lip tone too #makeupreview #blackhoney #brown #indian #desi #lipstick #lipstick

♬ original sound – Jewlz

90’s skinny brows zijn terug en Bella Hadid laat zien waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.