larasteenvoorden
larasteenvoorden Bizarre Bekentenis 4 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Lisa (34): ‘Mijn scharrel denkt dat ik 25 ben’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een bekentenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Lisa* (34) haar verhaal.

Lisa leerde tijdens een vriendinnenweekend een jongen van 22 kennen. Ze deelde niet haar echte leeftijd. 

Mijn scharrel denkt dat ik 25 ben

“Samen met drie vriendinnen was ik een weekend in Maastricht. De eerste avond eindigde vrij vroeg, dus we namen onszelf voor om van de zaterdag een memorabele avond te maken. Meestal als je jezelf dit voorneemt, dan gebeurt dat niet. Het was echt fantastisch: we hebben als gekken gedanst. Op de dansvloer leerde ik Mike* kennen.”

En toen vroeg hij naar je leeftijd?

“Toen hij vertelde dat hij 22 was, schrok ik. Wat een jonkie! Toen hij ging raden naar mijn leeftijd begon hij bij 21, bij 25 zei ik snel ‘ja’. Ik heb het zo gelaten.”

Haha! Ook een compliment toch, dat hij dat gelooft?

“Ik zie er blijkbaar nog jonger uit. Tot een jaar geleden moest ik nog mijn legitimatie laten zien bij het kopen van alcohol.”

Waarom vertel je niet gewoon hoe oud je echt bent?

“Ik zag dat hij er wat van vond dat ik ouder ben, dus ik laat hem in de waan. Het klinkt als een stoute droom natuurlijk: als vrouw van bijna 35 met een scharrel van 22. Het voelt alleen heel slecht. Liegen is nooit een goede basis, maar ik wil ook geen relatie met hem, dus ik voel niet de behoefte om hier gezeik over te krijgen.”

Zit er ook schaamte bij?

“Ja. Vraag me niet waarom. Dan weet hij dat ik gelogen heb én dat ik oud ben. Als ik dan nog een tip mag geven: lieg gewoon niet over basic informatie, uiteindelijk gaat het toch om de chemistry en als die klopt, dan maakt de rest niet meer uit.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mail via [email protected].

*De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Charlotte (29): ‘Ik weiger om mijn beste vriendin geld te geven als huwelijkscadeau, is dat gek?’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.