Deze romcom met Emma Roberts is je nieuwe guilty pleasure

Emma Roberts – ja, het nichtje van – is binnenkort te zien in een nieuwe romantische komedie. De film heet ‘Little Italy’ en is zo tenenkrommend zoetsappig dat het haast niet meer te doen is. Zeg hallo tegen je nieuwe guilty pleasure.

Julia Roberts speelde in 1988 in de film ‘Mystic Pizza’. Dertig jaar later speelt haar nichtje in een film die over het herkomstland van onze favoriete vette hap gaat. Toeval?

Je nieuwe guilty pleasure op Netflix: Little Italy

Goed. De verhaallijn gaat over twee jongeren, Nikki (Emma Roberts) en Leo (Hayden Christensen). Zij zijn de kinderen van twee rivaliserende pizzarestaurant eigenaren. Deze restaurants zijn gevestigd in de New Yorkse buurt Little Italy. Nikki woont in Londen, maar moet door problemen met haar visum terugkeren naar New York. Daar loopt ze Leo tegen het lijf. En dan barst de zoetsappigheid vol clichés los.

Zoetsappigheid all over

De film is haast net zo cheesy als de gemiddelde pizza quattro formaggi. Maar toch schuif je voor deze film al je overtuigingen aan de kant en geef je zonder pardon toe. Want kijken, dat ga je sowieso.

Wanneer de film in de bioscoop draait is nog onbekend. Maar hier kun je al wel de trailer checken.

Flair

Reageer op artikel:
Deze romcom met Emma Roberts is je nieuwe guilty pleasure
Sluiten