Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Lize (32): ‘Ik denk dat mijn vriend en zijn beste vriend een verhouding hebben’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je de Bizarre Bekentenis van Lize*.

‘Ik denk dat mijn vriend en zijn beste vriend een verhouding hebben’

Lize is gelukkig in de liefde, maar op het moment ook erg in de war. Ze verdenkt haar vriend er namelijk van een verhouding te hebben met zijn beste vriend.

Hi Lize, kan je wat meer vertellen over jouw situatie?

”Natuurlijk. Iets meer dan vijf jaar ben ik samen met Boaz en sinds twee jaar wonen we samen. Eigenlijk ging alles altijd heel soepel in onze relatie, maar de laatste tijd merk ik dat er de vibes off zijn. Nu ik alle signalen aan elkaar verbindt, denk ik dat Boaz een verhouding heeft met zijn beste vriend Tim. Dit klinkt voor velen misschien gek, maar voor mij is het een mogelijke optie. Boaz en ik zitten samen in een hetero relatie, maar zijn allebei biseksueel. De kans dat Boaz dus met een man vreemdgaat, is aanwezig. ”

En welke signalen van een affaire pik je dan op?

”Sinds twee maanden is zijn behoefte aan intimiteit vrijwel verdwenen. Als we één keer per maand seks hebben, dan is dat veel. Voor sommige stellen is dat misschien normaal, maar wij hadden voorheen een hele seksgerichte relatie. Daarnaast zie ik het aan de chemie die er tussen Boaz en Tim is. Hoe ze elkaar opeens aanraken: het is niet meer vriendschappelijk, maar flirterig. Zo waren we laatst uiteten en eten ze zonder pardon van elkaar vork, terwijl ze dit voorheen nooit deden. Maar mijn grootste zorg is dat Boaz daar ook regelmatig slaapt. Tim woont in Amsterdam en wij samen in Utrecht, dus vaak zegt Boaz dat hij bij Tim ‘crasht’ na het stappen in Amsterdam, maar ik vind het te verdacht.”

Heb je jouw zorgen met Boaz besproken?

”Wel over dat de intimiteit is verdwenen. Daar reageerde hij heel kortaf op, volgens hem moest ik me niet druk maken. Zijn libido zat in dip, zei hij. Als ik begin over het feit dat hij zo vaak bij Tim slaapt krijg ik ook een snauw. ‘Tim valt op vrouwen, dus maak je geen zorgen’ zegt hij dan meteen. Maar het feit dat hij meteen zo gericht en defensief reageert, vind ik de zaak alleen maar verdachter maken.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.