Lizzo bracht een tas ter grootte van een vinger naar de AMA’s en nu is haar look een viral meme

Afgelopen maandag was het weer zover: de AMA’s vonden plaats. Tout bekend Hollywood trok zoals gewoonlijk alles uit de kast om met de meest extravagante outfits over de rode loper te stralen. Zo ook zangeres Lizzo, die een tas droeg die niet groter was dan haar vinger.

Onze enorme verbazing over deze Valentino tas zou niet eens in de tas zelf passen. Uiteraard heeft het internet ook een mening en ging Lizzo’s look binnen no-time viral.

Lizzo’s AMA’s look

Op 25 november vond het jaarlijkse evenement The American Music Awards weer plaats. Elke celebrity die er toe doet was aanwezig en het is altijd hét moment om aan de rest van de wereld te laten zien wat voor een fantastische kledingstijl je hebt. Niet gek dus, dat alle multimiljonairs met de meest bizarre outfits op de rode loper verschenen.

@maisonvalentino bag big enough for my fucks to give. Big body bitch in a Valentin-HO custom look for @amas ?? . . . Squad✨ @marko_monroe @iwantalexx @theshelbyswain @erierilady @maisonvalentino @lorraineschwartz @stuartweitzman

1.1m Likes, 13k Comments – Lizzo (@lizzobeeating) on Instagram: “@maisonvalentino bag big enough for my fucks to give. Big body bitch in a Valentin-HO custom look…”

Micro tas van Valentino

Zo ook Lizzo, die de micro tassentrend naar een nieuw niveau tilde. De zangeres verscheen bij het evenement in een fan-tas-tisch-e, custom made, oranje mini-jurk van Valentino. Om haar outfit af te maken droeg ze een witte Valentino Garavani toybag ter grootte van, nou ja, een vinger. Mocht je denken dat de tas een koopje was, think again. Er zijn maar drie exemplaren van deze tas dus je kan er donder op zeggen dat de zangeres er aardig wat knaken voor heeft moeten betalen.

Eerlijk is eerlijk, je hebt nog net geen vergrootglas nodig om de tas om Lizzo’s vinger te spotten. Wat zou ze erin hebben gestopt? Een dollar? Een lippenstift? Een tampon? Een baby kuala? Hoe dan ook, de zangeres ? is ? serving ?major ? looks ?.

Een viral meme

Zelf kan de feministische artiest ook de humor inzien van dit accessoire. Op Instagram schrijft ze als caption bij haar look “Maison Valentino bag big enough for my f***s to give.”. Het duurde uiteraard 0,007 seconde voordat het internet ontplofte en Lizzo’s tas tot een hilarische meme transformeerde. Zie hier de meest fantastische reacties op Twitter.

Reageer op artikel:
Lizzo bracht een tas ter grootte van een vinger naar de AMA’s en nu is haar look een viral meme
Sluiten