Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 7 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Lizzo deelt volledig naakte foto in nieuwe post op Instagram en volgers gaan los

Van Britney Spears tot Christina Aguilera, celebrities lijken de afgelopen tijd in de ban te zijn van naaktfoto’s op social media. We hebben de afgelopen maanden menig celebrity een beetje of helemaal naakt zien gaan op Instagram. Degene die de trend van naaktfoto’s voortzet is Lizzo, die vandaag een volledig naakte foto en video op Instagram heeft geplaatst.

En ze is *on fire*.

Lizzo post naaktfoto

Lizzo is geen onbekende als het gaat om naaktfoto’s, zo zagen we haar eerder al in semi-uitgeklede foto’s en video’s. Toch tilt ze dat nu naar een hoger niveau door een volledige naaktshoot op Instagram te plaatsen. Ze plaatst de foto, waarop ze poseert voor een effen witte achtergrond op Instagram met de tekst, “Art”. Ook deelt ze een video waarop ze poseert voor dezelfde achtergrond met een uitgebreidere tekst.

“If you love me… you love all of me. You dont get to pick and choose. We should be unconditionally loving of one another, starting with being unconditionally loving to ourselves. Take a moment today and think about the conditions we hold so tightly to that keep us from the freedom of true love. Do you really wanna be so tightly wound? Free yourself in love. You deserve it.”

Op de achtergrond van de video hoor je Lizzo zingen, “If you love me, you love all of me / Or none of me at all,” waardoor fans denken dat het te maken heeft met een nieuwe single die ze gaat uitbrengen. De boodschap die ze deelt in de lyrics van haar nieuwe single en in de caption van de video heeft alles te maken met self-love. Een boodschap die Lizzo al langer uitdraagt naar haar volgers, daar wordt ze dan ook voor geprezen met reacties als, “A LIVING LEGEND” en, “Having you and others really would have come in handy when I was young. At least you’re here for us now.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.