Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Celebrity 5 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Lizzo’s ochtendroutine is de uitgelezen manier voor een goede dosis self-love

We leven in zo’n gekke tijd, dat het echt belangrijk is om geregeld me-time in te plannen. Hoe? Aan wie kan je dat beter vragen dan aan de queen of self love: Lizzo. Zij deelt haar dagelijkse selfcare-ochtendroutine op Instagram en daar kunnen wij nog wat van leren.

Het is tijd om van jezelf te leren houden. Van elk deel van jezelf. Zo doe je dat.

Lizzo haar ochtendroutine

Als een iemand weet wat ervoor nodig is om van jezelf te houden, is het Lizzo wel. Ze deelt er veel over op Instagram, naast alle foto’s waar duidelijk aan te zien is dat ze trots is op haar lichaam. Het is bijna jaloersmakend hoe ze dat doet, hoe kom je op zo’n punt? Nou, daar komen we gauw achter.

Ze deelt namelijk haar ochtendroutine op de Gram. Elke ochtend prijst zij zich weer gelukkig met haar lijf. En terecht, want het afstraffen van je lijf is echt nergens voor nodig. Om zichzelf daar iedere dag aan te herinneren, is Lizzo 2021 begonnen met een dagelijkse dosis self love. Nu, een paar weken later, deelt ze met haar volgers hoe dat eruitziet.

Aanraken en praten

In de video op Isntagram is te zien hoe ze haar buik vasthoudt, het streelt en ermee schudt. Ze doet dit elke ochtend omdat ze er druk mee bezig is om te leren houden van elk deel van zichzelf. We zien een blije powervrouw in haar badkamer, die met haar buik bezig is en lieve woorden tegen zichzelf én haar buik zegt.

“I started talking to my belly this year. Blowing her kisses and showering her with praises. I used to want to cut my stomach off I hated it so much. But it’s literally ME. I am learning to radically love every part of myself. Even if it means talking to myself every morning. This is your sign to love on yourself today! ❤️” lezen we in de caption. Ze bedankt haar buik letterlijk, voor haar gelukkig houden en haar in leven houden.

En dat we Lizzo nu zo zien, is niet iets wat haar makkelijk af is gegaan. Vroeger wilde ze van haar buik af en voelde ze er een intense haat voor. Look at her now.

No filter – Deze 8 celebrities laten hun echte huidtextuur zien op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.