Lizzo twerkte in haar string tijdens een basketbal wedstrijd en nu gaat het internet los

I just took a DNA test turns out…dat Lizzo niks te schaften heeft met kledingvoorschriften en onze meningen. Deze week werd de zangeres het gespreksonderwerp van de dag. De reden? Ze droeg een T-shirtjurk met een open rug waardoor haar string prominent tevoorschijn kwam.

Halverwege een basketbal wedstrijd besloot de artiest tijd te maken voor een korte twerk sessie en dat lieve mensen, zorgde ervoor dat het internet weer helemaal losging.

Lizzo’s outfit

Het is ondertussen algemeen bekend dat Lizzo het vaak voor elkaar krijgt om mensen te verbazen. Van haar fantastische muziek en interessante red carpet looks tot aan haar feministische standpunten: ze weet hoe ze mensen aan het praten krijgt.

Afgelopen zondag heeft ze dit dus ook weer voor elkaar gekregen bij een basketbal wedstrijd. De Grammy-genomineerde artiest was aanwezig bij een Lakers wedstrijd in een nogal interessante outfit. Nee nee, Lizzo droeg geen Lakers jersey, maar een kort jurkje met open rug waardoor haar string goed te zien was. Die outfit showde ze maar wat graag tijdens een mid-game twerking sesh en dat zorgde ervoor dat mensen begonnen te praten.

Discussie op Twitter

De video ging, zoals verwacht, binnen 0,3 seconden helemaal viral op Twitter. Mensen gingen namelijk meteen met elkaar in discussie vanwege de interessante kledingkeuze van Lizzo. Sommigen zijn van mening dat een outfit zoals deze niet gepast is om in het openbaar te dragen en wilden dat duidelijk maken aan de rest van de wereld.

Het is natuurlijk dat Lizzo een celebrity is, anders was ze met deze outfit waarschijnlijk niet binnengekomen. De vraag is dus of dit simpelweg ongepast is, of dat het in 2019 gewoon moet kunnen.

Gepast of ongepast?

Anderen zien daarentegen het probleem niet echt. Menig artiest verschijnt bij evenementen in halve lingerie en daar wordt doorgaans eigenlijk helemaal niet zo’n probleem van gemaakt. Zijn de mensen die hier zo’n probleem van maken dan gewoon fatphobic?

We denken dat er niet per se een correct antwoord is. Zouden wij in onze string tijdens een openbaar evenement gaan twerken? Waarschijnlijk niet. Aan de andere kant kunnen we er niks aan doen dat we stiekem enorm jaloers zijn op de zelfverzekerdheid van de zangeres.

Reageer op artikel:
Lizzo twerkte in haar string tijdens een basketbal wedstrijd en nu gaat het internet los
Sluiten