Renée
Renée | LinkedIn Fashion 1 jun 2018

Lol – Nike verkoopt nu fanny pack slippers

Nike slippers hebben zojuist een upgrade gekregen voor het zomerseizoen. Fanny packs zijn natuurlijk al ontzettend hot en daarom mogen de fanny pack slippers natuurlijk niet ontbreken. Wat is er immers handiger dan een tas aan je voeten dragen, imiright…

Nike slippers

Of je nu van plan bent om een zomer lang bij het zwembad te hangen of juist menig festivalterrein afstruint, met deze Nike-slippers heb je alles bij de voet hand. Wij zien onszelf er nog niet zo snel mee rondlopen, maar wie weet wat de toekomst brengt.
Hoewel het waarschijnlijk even wennen zal zijn (lees: de eerste paar keer dat je de slippers aanhebt trap je ze geheid om de vijf meter uit), zijn ze ergens ook wel handig. Je hebt niet eens een tasje meer nodig, want alle belangrijke spullen – hier moet je wel even kritisch zijn – passen gewoon in het tasje van je Nike slippers. Pas wel op met waardevolle spullen. Je telefoon erin meedragen lijkt ons een redelijk onverstandig idee in verband met het risico dat iemand op je voet gaat staan.
nike slippers

Haat-liefde-verhouding

Je houdt ervan of je vind het verschrikkelijk, spraakmakend zijn de slippers in ieder geval wél. Wanneer en waar de slippers te krijgen zijn blijft nog even onduidelijk. Zie jij jezelf hierin rondlopen, deze zomer?

Bustle

Reageer op artikel:
Lol – Nike verkoopt nu fanny pack slippers
Sluiten