De beste looks van Meghan Markle uit 2019 die bewijzen dat ze een echt stijlicoon is

Met veel ups en downs kwam hertogin Meghan Markle 2019 door. Ze kreeg veel kritiek van de Britse media maar de geboorte van haar zoontje Archie maakte alles goed. Ondanks de tegenslagen zag Meghan er bij elke gelegenheid flawless uit en dat is reden genoeg om al haar outfits van dit jaar op een rij te zetten.

Een broek of een jurk, het maakt niets uit, want bij Meghan staat letterlijk alles prachtig.

Meghan Markles outfits

We kunnen niet ontkennen dat The Duchess Of Sussex er altijd beeldig uitziet en elke outfit haar prachtig staat. Zelfs met haar mooie, zwangere buik zag ze er beeldschoon uit en was ze een echt stijlicoon. Hoewel we haar meestal in een mooie jurk zien shinen, had ze ook vaak genoeg een leuk pak aan. Om nog eens terug te blikken, delen we de mooiste outfits van Meghan Markle uit 2019.

1. Januari

De hertogin begon 2019 al gelijk goed met een prachtige outfit. In januari was Meghan al op de helft van haar zwangerschap en had ze een mooie, ronde buik in haar jurken. Bij het bezoek in Birkenhead droeg de hertogin een paarse jurk van Babaton by Aritizia en een felrode jas van Sentaler. De combinatie van kleuren werd eerder gedragen door prinses Diana en wij zijn obsessed.

Later in de maand bezocht Meghan de Mayhew Animal Welfare Charity. Ze combineerde high fashion met low fashion voor deze look en droeg een jurk van H&M met een jas van Armani.

2. Februari

Tijdens haar zwangerschap bleef de hertogin niet stilzitten, in februari ging ze naar de theatervoorstelling The Wider Earth. De all-white Givenchy outfit bestaat uit één kleur en staat haar beeldig.

3. Maart

Meghan staat, net als NSMBL, voor women empowerment en was daarom te zien op de Internationale Vrouwendag in een jurk van Reiss. Op dit moment was ze bijna aan het einde van haar zwangerschap en straalt ze helemaal met haar zwangere buik.

In maart bezocht Meghan ook het Commonwealth Day Youth Event in groene outfit van Erdem, die haar -wederom- prachtig staat. Kort hierna ging Meghan met zwangerschapsverlof en werd haar zoontje Archie geboren.

4. Juni

De hertogin heeft goed genoten van haar zwangerschapsverlof en verscheen in juni samen met prins Harry bij een honkbalwedstrijd. Ze droeg een jurk van Stella McCartney die haar prachtige figuur accentueert. Wij zijn in love.

5. Juli

In juli vond de première van The Lion King (waarom waren wij hier niet?) plaats in Londen en natuurlijk was Meghan hier te vinden. Ze droeg een prachtige jurk van Jason Wu en maakte haar outfit af met een clutch en pumps van Gucci.

6. September

In de herfstmaanden kwam de documentaire An African Journey, over Harry en Meghan, uit. De outfit die Meghan in Zuid-Afrika droeg was een gerecyclede maxi-jurk van Martin Grant. De look droeg ze eerder in Australië en staat haar prachtig. Vervolgens droeg ze ook een van haar andere, gerecyclede Veronica-Beard jurken.

Meghan Markle outfits 2019
EPA / DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL EPA / DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

7. Oktober

Na een tijd in Zuid-Afrika doorgebracht te hebben kwam Meghan weer stralend in een andere outfit terug. Ze droeg wederom een jurk van Babaton by Aritzia, dit keer tijdens de One Young World Summit Opening Ceremony. De pimpelpaarse kleur bewijst maar weer dat ze letterlijk álles kan hebben.

8. November

We schreven al eerder over de kerstplannen van Meghan en Harry. Vlak voordat ze met welverdiende vakantie gingen straalde de hertogin nog tijdens de de 91st Field Of Remembrance. Ze droeg een prachtige outfit van Sentaler met laarzen van Tamara Mellon. SO stunning.

Tijdens het laatste evenement van het jaar, The Royal British Legion Festival Of Remembrance, droeg Meghan wederom een Erdem-jurk. Ze kan 2019 niet met een betere outfit afsluiten en bewijst maar weer waarom ze de grootste influencer van dit jaar is.

Wat voor outfit Meghan ook droeg, ze straalde altijd en is voor ons een écht stijlicoon van 2019. We verwachten dan ook een veel mooie looks voor 2020.

Harpers Bazaar

Reageer op artikel:
De beste looks van Meghan Markle uit 2019 die bewijzen dat ze een echt stijlicoon is
Sluiten