Redactie
Redactie Fashion 29 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

10 oogverblindende looks tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022

Eerder zag je al wat de acteurs en actrices droegen op de rode loper van de Oscars 2022. Maar de échte eyecatchers worden traditioneel pas uit de kast geplukt voor de Vanity Fair Oscar Party. We zetten de mooiste jurken en looks van de afterparty op een rij.

Dit jaar was er eindelijk weer eens wat reuring tijdens de Academy Awards. Will Smith, die een Oscar in ontvangst mocht nemen in de categorie Beste Acteur, gaf komiek Chris Rock een bitch slap vanwege een misplaatste grap over zijn vrouw. Maar zoals gezegd: het echte spektakel volgde tijdens de afterparty.

Vanity Fair Oscar Party 2022

De rode loper is vooral het podium voor de acteurs en actrices, de Vanity Fair Oscar Party is het feestje voor randfiguren als topmodellen, zangeressen en andere celebs. Maar ook Hollywoodsterren trekken hiervoor hun meest sexy jurk uit hun garderobe. Een top 10.

1. Janelle Mon√°e

Janelle Mon√°e in Christian Siriano

De absolute blikvanger tijdens de afterparty van de Oscars 2022 was r&b- en soulzangeres Janelle Mon√°e.

2. Kim Kardashian

Kim Kardashian in Balenciaga

Wij behoren niet tot het kamp dat Kim Kardashian basht, maar bewonderen deze vrouw juist om haar ondernemersgeest en extreme looks. Je moet het allemaal maar doen. En durven. Tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022 gaf ze acte de presence in een strakke smurfinnenjurk met een heerlijke zeroes-planga op de neus. Hier komt alleen zij mee weg.

3. Sydney Sweeney

Sydney Sweeny in Miu Miu

Iedereen die de steengoede serie Euphoria heeft gezien, kent Sydney Sweeney. Lees in dit interview waarom ze al die topless sc√®nes in Euphoria “een vloek en een zegen” vindt.

4. Kelly Rowland

Kelly Rowland

We hebben het altijd maar over Beyoncé, maar hallo, Kelly Rowland is er ook nog nog. De 41-jarige zangeres liet tijdens de Oscars 2022 nog maar eens zien dat 40 het nieuwe 30 is.

5. Addison Rae

Addison Rae

TikTok-grootheid en bikinimodel Addison Rae was ook pontificaal aanwezig tijdens de Vanity Fair Oscar Party. Zoals we van haar gewend zijn in een ongekend sexy jurk.

6. Elsa Hosk

Elsa Hosk in M√ĒNOT

Wist je trouwens dat Elsa Hosk aan het begin van een professionele basketbalcarrière stond voordat ze werd ontdekt als model?

7. Saweetie

Saweetie

Of een hoge split en diep decolleté nog van deze tijd zijn? De Amerikaanse rapper Saweetie gaf het antwoord tijdens de Vanity Fair Oscar Party.

8. Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld in ROKH

Hawkeye-actrice Hailee Steinfeld gaf de definitie van pure elegantie.

9. Zendaya

Zendaya in Sportmax

Zendaya deed het helemaal anders, waarvoor lof. Ze verscheen tijdens de afterparty van de Oscars 2022 in een driedelig pak van Sportmax. Ze was tevens een blikvanger op de rode loper, in een jurk.

10. Heidi Klum

Heidi Klum

Last but not least: Heid Klum. Het 48-jarige supermodel uit Duitsland wist onze ogen ook tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022 weer te verblinden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! ūüíė

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 oogverblindende looks tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022
Sluiten