Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 6 apr 2018

Lorde maakt excuses voor zeer onhandige Instagram-caption

Het kan gebeuren dat je een keer een foto online zet waar je achteraf een beetje spijt van hebt. In ons geval is er dan niet bijster veel aan de hand, maar als je Lorde heet en 6.1 miljoen volgers op Instagram hebt, wordt het een ander verhaal.

Whitney Houston

Op haar vrije dag koos Lorde ervoor om lekker in bad te gaan. Ze maakte een foto van haar bad en schreef op haar Instagramand iiii will always love you“. Op het eerste gezicht is daar niet zoveel mis mee, tot je beseft dat Whitney Houston, de zangeres van het liedje ‘I Will Always Love You’, in 2012 overleed in een badkuip.

Lorde excuses

Oeps…

Fans hadden al snel door dat Lorde zich dit niet besefte bij het plaatsen van de foto. Ze reageerden dan ook al snel onder de foto met de vraag of Lorde de foto wilde verwijderen of in ieder geval de caption wilde veranderen:

Lorde excuses

Ook op Twitter merkten mensen de fout op. Hoe onhandig de caption ook bij de foto is; de meeste mensen dachten wel dat Lorde het niet met opzet had gedaan. Terwijl er steeds meer reacties bijkwamen, kwam er nog steeds geen reactie van Lorde. De kans is groot dat ze op haar vrije dag genoot van een digital detox in het bad – niet wetende dat haar post zoveel losmaakte.

Lorde: “I’m an idiot”

Na lekker gebadderd te hebben, kreeg Lorde waarschijnlijk de schrik van haar leven toen ze de reacties op haar foto zag. Ze verwijderde de Instagram-foto meteen en maakte haar excuses via een Instagram-Story.

Extremely extremely poorly chosen quote. I’m so sorry for offending anyone – I hadn’t even put this together I was just excited to take a bath. I’m an idiot. Love Whitney forever and ever. Sorry again.

Precies wat de fans al dachten dus – Lorde had zoveel zin in een bad dat ze geen tweede keer over de caption nadacht.

Lorde excuses

Excuses aanvaard, Lorde! Kan gebeuren.

Buzzfeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lorde maakt excuses voor zeer onhandige Instagram-caption
Sluiten