Renée
Renée | LinkedIn Beauty 27 jun 2019

Dit wil je – L’Oréal en modehuis Karl Lagerfeld lanceren dit jaar een make-up collectie

De visie van modelegende Karl Lagerfeld leeft door, want eind vorig jaar heeft hij met zijn modehuis de handen ineengeslagen met L’Oréal Paris. Het resultaat? Aan het einde van september wordt een legendarische make-up collectie gelanceerd waar jij sowieso een paar items van wil hebben.

L’Oréal x Karl Lagerfeld

Geïnitieerd door de overleden designer belichaamt de collectie Karls iconische rock-chic style met een vleugje Parijse elegantie. We verwachten producten die je een effortless chic look geven zónder dat je uren voor de spiegel hoeft te staan. Met andere woorden: alles wat je wil en meer.

“Deze make-up lijn weerspiegelt het merk KARL LAGERFELD en waar Karl van hield in make-up. Hij gebruikte vaak oogschaduw als kleur in zijn schetsen”, aldus Caroline Lebar, hoofd beeld en communicatie bij Maison KARL LAGERFELD. “Voor L’Oréal Paris is inclusiviteit een belangrijke waarde: beauty for all. Karl vond het belangrijk dat een samenwerking resoneerde met zijn merk en een echte impact zou hebben op veel mensen.”

Wanneer vindt de lancering plaats?

Je hebt nog heel even geduld nodig, want voordat de nu al iconische collectie wordt onthuld op 20 september. Een week later – tijdens Paris Fashion Week – zijn de producten eindelijk verkrijgbaar. In Nederland koop je de collectie in de winkels van Etos of in de webshop van Wehkamp.

To be continued.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Van zonnebrand tot moisturizer: zoveel moet je gebruiken van elk verzorgingsproduct

Reageer op artikel:
Dit wil je – L’Oréal en modehuis Karl Lagerfeld lanceren dit jaar een make-up collectie
Sluiten