Nieuwe campagne Louis Vuitton gemaakt door Nederlandse Viviane Sassen

De nieuwe merkcampagne van Louis Vuitton neemt je mee naar IJsland. De foto’s werden geschoten door de Amsterdamse Viviane Sassen, die al jaren in de modewereld werkt. Zo leverde ze eerder campagnes voor Miu Miu en Stella McCartney en werkt ze nu voor Louis Vuitton.

De nieuwe campagne van het Franse modehuis bevat prachtige beelden van IJsland en toont een decor waar we nu alleen maar van kunnen dromen.

Louis Vuitton toont nieuwe campagne

Het idee voor de nieuwe merkcampagne was een eeuwigdurende reis die de tijd overstijgt. De bijbehorende nieuwsgierigheid maakt het kind in ons wakker en dat is precies het gevoel wat Louis Vuitton met de beelden wil uitstralen. Reizen gaat namelijk verder dan het ontdekken van een fysieke bestemming, het is ook een persoonlijk proces van introspectie,” aldus het modehuis.

De beelden van fotografe Viviane Sassen zijn geschoten met een volledig lokaal productieteam in IJsland. De kernwaarden van Louis Vuitton komen tot leven in de beelden: de kunst van het reizen, dromen, verschillende generaties en een voortdurend optimisme.

Viviane Sassen
louis vuitton campagne
Viviane Sassen

Geschoten in IJsland

De campagne werd geschoten in IJsland, het land van vuur en ijs, van licht en duisternis met betoverende landschappen (staat direct op onze bucketlist). Middenin deze landschappen van zwarte zandstranden en lavagrotten werden IJslandse schoolkinderen het boegbeeld van de campagne.

Het is geen verrassing dat juist Viviane Sassen is gekozen voor de campagne van Louis Vuitton. Sinds de jaren tachtig doet het Huis beroep op rondreizende fotografen. Viviane werkte eerder voor Miu Miu en Stella McCartney en nu kan ze Louis Vuitton aan haar werk toevoegen. De krachtige beelden van het iconische Monogram zijn vandaag de dag nog steeds relevant en zijn vanaf 31 oktober wereldwijd te zien. De vraag is: wanneer kunnen we een ticket naar IJsland boeken?

Viviane Sassen
Reageer op artikel:
Nieuwe campagne Louis Vuitton gemaakt door Nederlandse Viviane Sassen
Sluiten