Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 14 mei 2019

Louis Vuitton brengt handtassen met beeldschermen uit

Welkom in 2019, waarin beeldschermen in tassen een ding zijn. Tijdens de Cruise 2020 show van Louis Vuitton liet het merk modellen rondlopen met handtassen met daarin flexibele beeldschermen.

Flexibele beeldschermen in handtassen

De schermen in de tassen toonden beelden van een stad, maar ook van webbrowsers waarop gescrold werd. Best wel vet, als je het ons vraagt. Louis Vuitton noemt de tassen in een Instagram-post ‘Canvas of the future‘.

#LVCruise Canvas of the Future. #LouisVuitton premiered prototypes of a new cutting-edge bag design on the runway today. Watch the show now on Instagram

135.5k Likes, 1,233 Comments – Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on Instagram: “#LVCruise Canvas of the Future. #LouisVuitton premiered prototypes of a new cutting-edge bag design…”

Samenwerking met Royole

De tassen zijn ontwikkeld in samenwerking met Royole, het eerste bedrijf dat een flexibele smartphone ontwierp. Het apparaat zou alleen niet gebruiksvriendelijk werken en verder van slechte kwaliteit zijn, waardoor het nooit echt op de markt is gebracht. Louis Vuitton is overigens niet het eerste bedrijf dat handtassen met beeldschermen op de markt brengt. Royole – van de flexibele smartphones, dus – deed het eerder dit jaar ook al.

Dit vind je ook interessant:
Off-White is ‘s werelds populairste modemerk en verslaat wereldberoemde modehuizen

Instagram

Reageer op artikel:
Louis Vuitton brengt handtassen met beeldschermen uit
Sluiten