Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 5 jan 2019

De eerste bizarre trend van 2019 is gespot: deze Louis Vuitton vlechten

Het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar de eerste heftige trend is al gespot. Een Amerikaanse designer en muzikant postte foto’s van een kapsel met enorme Louis Vuitton kralen erin en we zien dit zo een enorme trend worden als we de reacties mogen geloven.

Louis Vuitton vlechten

Het is weer zover jongens en meisjes, er is weer een heftige nieuwe trend opgedoken. Afgelopen week poste de Amerikaanse ontwerper en muzikant Magnus Juliano foto’s van een kapsel dat wel heel….intens is. De ontwerper had enorme Louis Vuitton kralen verwerkt in een gevlochten kapsel en het krijgt in ieder geval een hele lading comments.

Deze week stelde Magnus de vraag aan Virgil Abloh, de creative director van Louis Vuitton, of hij stage mocht lopen bij het modehuis. De ontwerper zou namelijk wel wat vette ideeën hebben voor het merk. Bij de vraag stond het beeld van de artiest met strakke vlechtjes en enorme, felgekleurde Louis Vuitton kralen.

Meningen zijn verdeeld

Je raadt het al: het internet ging natuurlijk helemaal los. De meeste mensen vinden Magnus’ z’n stijl en visie super vet, maar wij weten nog niet helemaal hoe we ons hierbij voelen. Door middel van een 3D-printer maakte Magnus de felgekleurde kralen in het Louis Vuitton logo. Wat we er dus ook van vinden, het is in ieder geval wel creatief en innovatief.

valeria on Twitter

So the dude with Louis Vuitton braids finally got noticed by vogue YASSSS BOOOOO SHINEEEEE https://t.co/6V4viOBWaA

No Title

No Description

Haarstylist Ciera Jackson hielp Magnus met het vastmaken van de kralen in de vlechten, maar het klinkt makkelijker dan je denkt. Het gehele proces om de felgekleurde kralen te maken kostte de ontwerper namelijk *drumroll* zes maanden. Jep. Een half jaar om gekleurde plastic kralen te maken.

Maar goed, creatief is het zeker, maar of we dit zelf over een tijdje in onze haren dragen, weten we nog niet.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Waarom Kanye West en Virgil Abloh in huilen uitbarstten tijdens de Louis Vuitton-show

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Vogue

Reageer op artikel:
De eerste bizarre trend van 2019 is gespot: deze Louis Vuitton vlechten
Sluiten