Louis Vuitton komt met e-cards die je kunt customizen speciaal voor Moederdag

Het is bijna Moederdag. Dé dag om belangrijke vrouwen om je heen – of dat nou je moeder, oma, schoonmoeder of je beste vriendin die net mama is geworden is – eens goed in het zonnetje te zetten. En nu we in quarantaine zitten, is er een grote kans dat veel van ons niet naar onze moeder toe kunnen. Gelukkig zijn er heel wat manieren om je moms op afstand te verrassen. Niemand minder dan Louis Vuitton kan je bijvoorbeeld helpen.

Jawel, het bekende merk heeft #WELVMOMS gelanceerd.

Louis Vuitton e-cards

Via de website biedt Louis Vuitton de mogelijkheid om een e-card te maken (en te versturen naar je moeder). Je kunt de kaart helemaal customizen met illustraties en andere stickers in – natuurlijk – stijl. Je kunt natuurlijk ook een persoonlijke boodschpa toevoegen. Een paar klikken verder en je kaart wil direct verstuurd naar je loved one (aka je moeder).

Extra uitpakken

Kan je niet wachten om je moeder nóg meer te verrassen? Dan kun je er nog iets bijbestellen voor Moederdag. Dan wordt geregeld dat het gratis bij je moeder wordt geleverd.

De coronacrisis

De lancering van de Moederdag e-card komt natuurlijk voort uit het feit dat we door de coronacrisis niet allemaal bij onze moeder kunnen zijn. Dat is niet het enige initiatief dat Louis Vuitton neemt in deze tijd.

LVMH, het bedrijf achter onder andere Louis Vuitton, legde eerder productie van luxe parfums stil om desinfecterende handgels te maken. Deze handgels leverden ze gratis aan allerlei gezondheidsorganisaties in Frankrijk. Dat is niet het enige. Louis Vuitton heeft zijn ateliers beschikbaar gesteld om honderdduizenden beschermingsmaskers te produceren.

Reageer op artikel:
Louis Vuitton komt met e-cards die je kunt customizen speciaal voor Moederdag
Sluiten