Hold on – Louis Vuitton komt met oorbellen voor je AirPods

Dat modehuizen als Louis Vuitton en Gucci soms verrassend uit de hoek komen als het gaat om bijzondere accessoires, is nothing new. Neem bijvoorbeeld de tiny bag, een superkleine tas waar nog net een euromunt in past. En als je denkt dat het niet gekker kan, think again. Louis Vuitton komt namelijk met oorbellen voor je – jawel – AirPods.

Het Franse modehuis vond het hoog tijd om de AirPods een upgrade te geven. We praten je bij.

Louis Vuitton oorbellen voor je AirPods

Als je een modehuis moet noemen wat wel vaker verrassend uit de hoek komt, is Louis Vuitton een goede kanshebber. Zo kwam het Franse modehuis eerder al eens met onder andere een designer Jenga-spel, een pingpong-set van tweeduizend(!!!) euro en een mini-rugzak die je als armband kan dragen.

Heel gek kijken we dus niet meer op van een nieuwe lancering, al zagen we oorbellen voor AirPods niet echt aankomen. Het past wel in het rijtje producten, want kort geleden kwam het modehuis met eigen earplugs én je vindt er ook verschillende hoesjes voor je oordopjes.

Via Instagram

Hoewel Louis Vuitton zelf nog niks naar buiten heeft gebracht, kwam DLOUISV met het nieuws. DLOUISV is een website wat als een soort archief dient van alle Louis Vuitton-collecties, van voorgaande collecties tot future plannen.

Op Instagram plaatste DLOUISV een post waar de Louis Vuitton oorbellen voor AirPods te zien zijn. Volgens de site zouden de oorbellen verkocht worden voor 350 dollar. DLOUISV is niet het enige platform dat dit nieuws deelt. Hypebae schreef er ook over, nadat ze de beelden van de oorbellen zagen op een ander Instagram-account.

Gouden ear cuff

Op het plaatje zijn gouden ear cuffs te zien met natuurlijk het LV-logo ingegraveerd. Aan de ear cuffs zitten goukleurige kettingen met de LV-monogrammotieven.

Louis Vuitton heeft zelf dus nog niks bevestigd over een eventuele lancering van de oorbellen, maar Hypebae en DLOUISV worden over het algemeen gezien als betrouwbare bronnen. We zijn benieuwd.

Reageer op artikel:
Hold on – Louis Vuitton komt met oorbellen voor je AirPods
Sluiten