Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 19 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Louis Vuitton lanceert iconische Twist Bag in samenwerking met actrice Laura Harrier

Als het over mooie tassen gaat, dan luisteren we. Louis Vuitton maakt al eeuwenlang de meest prachtige tassen en sinds 2015 is de Twist Bag een icoon in de collectie van het modehuis. Voor de Zomercollectie 2021 geeft Louis Vuitton een nieuwe impuls aan dit ontwerp. Wij weten alvast wat we boven aan onze wishlist zetten.

Het modehuis werkt voor de lancering samen met Amerikaanse actrice Laura Harrier.

Louis Vuitton Twist Bag

De Twist Bag is geboren op de catwalk van de Cruise Show in 2015. Wij zijn fan van het eerste uur, want de tas is het perfecte accessoire. De Twist Bag combineert het iconische Epi-leer met de moderniteit van een grafische sluiting met een draaimechanisme. Net als de andere iconische tassen van het modehuis wordt ook de Twist Bag opnieuw uitgevonden.

De tijdloze klassieker schittert in de collectie voor Lente/Zomer 2021 met intense, delicate en levendige tinten. Van klassiek zwart tot zacht roze, helder turquoise of beige: er is een Twist Bag voor elke persoonlijkheid. Ook kan de tas op verschillende manieren worden gedragen. Met een fijne ketting of een brede schouderriem met borduursels of aan een leren handvat. Crossbody, over de schouder of in je hand: met de Twist Bag maak je zeker een statement.

Samenwerking met Laura Harrier

Voor de nieuwe lancering van de iconische tas werkt Louis Vuitton samen met Laura Harrier. Ze is Amerikaanse actrice, activiste en al een lange tijd friend of the house. Laura Harrier speelde onlangs de hoofdrol in Ryan Murphy’s miniserie, Hollywood, en won eerder The Grand Prix in Cannes met haar rol in Spiderman.

Niet alleen schittert Laura Harrier in de nieuwste films, ze is ook activiste. Zo strijdt ze voor feminisme, transgenderrechten, wapenbezit, gendergelijkheid en representatie van people of color. Een enorme inspiratie en een geweldige toevoeging aan de iconische Louis Vuitton Twist Bag.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Louis Vuitton lanceert iconische Twist Bag in samenwerking met actrice Laura Harrier
Sluiten