Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 25 feb 2019

Fijn: Love Stories verkoopt nu ook bralettes voor grote borsten

Je kent ze vast wel: de prachtige bralettes van het merk Love Stories. Het lingeriemerk kenmerkt zich door de schattige motiefjes en mooie stoffen, maar ook door de kleine maatjes van de bralettes. Vrouwen met grote borsten moesten de schattige bh’tjes helaas aan zich voorbij laten gaan omdat de boel er simpelweg niet in past, maar daar is nu verandering in gekomen.

COMING SOON #lovestories #grandamour #fullercupsizes #lovelace #bralette #cupabcdef #3moresleeps

3,380 Likes, 103 Comments – Love Stories Intimates (@lovestoriesintimates) on Instagram: “COMING SOON #lovestories #grandamour #fullercupsizes #lovelace #bralette #cupabcdef #3moresleeps”

Love Stories Grand Amour

Love Stories heeft een nieuwe collectie bralettes gelanceerd, speciaal gericht op vrouwen met grote borsten. Momenteel telt deze ‘Grand Amour’-collectie vier bralettes die we al kennen van Love Stories: Love Lace Vintage Rose, Love Lace Black, Darling Brown en Darling Lace. De nieuwe collectie bevat dus bralettes die we al kennen, maar dan voor vrouwen met grotere borsten en met extra versteviging.

Our GRAND AMOUR range #lovestories #bralettes #cupEF #größeliebe

2,377 Likes, 20 Comments – Love Stories Intimates (@lovestoriesintimates) on Instagram: “Our GRAND AMOUR range #lovestories #bralettes #cupEF #größeliebe”

De bralettes

De Grand Amour-collectie bevat de maten 70 E/F, 75 E/F en 80 E/F. De prijzen van de bralettes zijn overigens hetzelfde als we gewend zijn, namelijk €70,- en ze zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar. Of de collectie binnenkort zal worden uitgebreid, weten we nog niet. Wel zijn we in ieder geval al heel blij dat de schattige bh’tjes van Love Stories nu ook voor vrouwen met grotere borsten beschikbaar zijn. Wij weten in ieder geval al waar ons geld belandt, deze maand.

Rihanna’s inclusieve lingerielijn Savage x Fenty staat nu op ASOS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Love Stories

Reageer op artikel:
Fijn: Love Stories verkoopt nu ook bralettes voor grote borsten
Sluiten