Lobke Killaars
Lobke Killaars Food 22 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Simpele lunch recepten voor als je niet uren in de keuken wilt staan

Je staat al een hele tijd in de keuken om het avondeten te maken, dus niet gek dat je dan geen zin hebt om ook nog eens moeite in je lunch te stoppen. Aan de andere kant: elke dag een boterham met kaas verveelt ook snel, dus variatie is geen overbodige luxe. Wij verzamelden lunch recepten die makkelijk, snel én lekker zijn to the max.

Snelle lunch recepten

Zin in een fatsoenlijke lunch waar je niet een uur mee bezig bent? Deze gerechten staan op tafel voordat je er erg in hebt. Enjoy!

Luxe omelet

Een eitje met wat extra’s erin is mega genieten. Ook fijn dat jij je dagelijkse portie groenten alvast binnen hebt, zonder uren in de keuken te staan. Die tijd kan je immers wel beter besteden.

lunch recepten snel

Roze smoothie

Voor sommige smoothies heb je een hele lading aan ingrediënten nodig en moet er eerst tachtig jaar gesneden en geschild worden voordat het in de blender wordt gedaan. De roze en groene smoothie in dit artikel maak je een stuk makkelijker. Weinig gedoe en vooral een kwestie van gewoon alles in die blender smijten.

lunch recepten snel

Groene smoothie

Ook deze smoothie staat echt binnen een handomdraai op tafel. Handig om mee naar school of werk te nemen en mega lekker.

lunch recepten snel 02

Bowl

We zijn op de gezonde tour, want ook met deze recepten krijg jij de nodige vitamines binnen. Je moet wel wat eten snijden, maar dan kan je wel gelijk een voorraad maken waar je gewoon de hele week nog van kan genieten.

lunch recepten snel

Sushi wrap

Voor iedereen die het liefst elke minuut van de dag spendeert in een sushi restaurant: deze lunch is voor jou. Oké, het is geen sushi, maar je kan niet alles hebben. Sushi eet je maar als je tijd hebt, of iets wilt bestellen. Wil je op standje turbo je lunch klaarhebben, dan vervang je die rijst door een wrap. Ook zeker heel lekker.

lunch recepten snel

Groene salade

We hebben een pareltje gevonden voor je. Deze frisse salade ziet er verrukkelijk uit en bevat goede ingrediënten. Kiwi, granaatappel en komkommer: kom maar hier.

lunch recepten snel

5 makkelijke wraps die iedere onhandige Henkie in elkaar flanst

Reageer op artikel:
Simpele lunch recepten voor als je niet uren in de keuken wilt staan
Sluiten