Food 31 okt 2018 Gina Koninkx

6 snelle lunches die perfect zijn om mee te nemen naar werk

Als je bent uitgekeken op je boterham met kaas is het wel eens lekker om een totaal andere lunch mee te nemen naar je werk. Daar wil je natuurlijk niet te lang voor in de keuken staan, want je hebt genoeg andere dingen te doen. Deze zes recepten kun je snel klaarmaken.

Deze zes lunch recepten zijn makkelijk te maken (zelfs de avond van tevoren) en zijn perfect voor de lunch zodat je daarna weer kunt knallen op de werkvloer. Jaloerse collega’s gegarandeerd.

1. Bud­dha­bowl to go

Deze buddha bowl is super simpel om te maken, dat kan zelfs al de avond ervoor. Wel handig als je een fijn lunchbakje hebt zodat alle ingrediënten er los in passen. Je kunt er zelf nog eindeloos mee variëren.

AH
AH

2. Wraps met roomkaas, gerookte zalm, baby romaine en ei

Wraps zijn de ideale vervanger voor boterhammen omdat je deze ook met van alles kunt beleggen. Deze wraps met roomkaas, gerookte zalm, baby romaine en ei zijn lekker zacht van smaak en geven je een vol gevoel.

kookidee.nl
kookidee.nl

3. Snelle pastasalade met kip en pesto

Een gewone salade kan soms onvoldoende zijn om de rest van de dag op te teren. Een pastasalade is daarom een beter alternatief en deze snelle variant heb je zo klaargemaakt. Kun je wel twee dagen meenemen naar je werk. De gerookte kip kun je ook een keer vervangen voor tonijn uit blik.

Simone's Kitchen
Simone’s Kitchen

4. Zoete aardappeltortilla met feta

Wij zijn dol op de 5 or less recepten van Chicks Love Food. Je hebt maximaal vijf ingrediënten nodig dus dat kan nooit lang duren. Deze aardappeltortilla ziet er heel ingewikkeld uit, maar in feite heb je hem zo op tafel staan. Je bakt hem de avond van te voren al en je kunt hem koud meenemen naar je werk en eventueel daar nog opwarmen in de magnetron of oven.

Chicks love food
Chicks love food

5. Vegan Club Sandwich

Dit is wel even wat anders dan een boterham met kaas. Deze dikke club sandwich kun je thuis of op je werk bouwen en je zult heel wat jaloerse blikken van collega’s krijgen met deze joekel.

Oh My Foodness
Oh My Foodness

6. Salade met mango en geitenkaas

Als je toch liever wat luchtigers eet in de middag is deze salade met mango en geitenkaas en heerlijk gerecht. De salade is fris, maar zit ook vol vitaminen en groentes. Jummie.

Mind Your Feed
Mind Your Feed

Dit zijn de lekkerste recepten voor 1 persoon

Reageer op artikel:
6 snelle lunches die perfect zijn om mee te nemen naar werk
Sluiten